Fkris kérdése:
IPod Touch 4g 8Gb képernyő?
Figyelt kérdés
GorillaGlass-ból van, tehát nem lehet megkarcolni, vagy sérülékeny?
Megéri a képernyővédőfólia?
2011. jan. 18. 17:30
1/5 anonim 

válasza:

Motorola Defy a törhetetlen, karcolhatatlan.
Minden más törik szét a p*csába ha leejted.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem pont a törésre gondolta, hanem a karcra, de köszi.
2011. jan. 18. 20:18
3/5 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem karácsony óta van ilyen ipodom nem vettem rá foliát csak 1 szilikon tokot.Hordtam a zsebembe többször is meg sokször tisztitottam érdesebb dolgokkal például a pulcsimmal de semmi de még hajszálkarc sincs rajta.Olyan mint ujonnan.
Szóval a karcoktol nem kell félned.Elvileg a törést is jol birja bár ebbe nekem még szerncsére nincs tapasztalatom.Ha leejted 1m-ről valoszinű nem törik be de azért nem lehetetlen betörni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2011. jan. 18. 20:47
5/5 anonim 

válasza:

tényleg nagyon jól ellenáll a karcolásoknak, de inkább rakjál rá vaalami fóliát, jobban jársz, mert a fólia sok védelmet jelent, illetve kevesebb ujjlenyomat tapad meg rajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!