PlayStation 2-es gépre telepiteni kell a játékot, vagy szimplán lemezről indul? SoftMod-ot hogy csináljak nem chippelt gépen? És egy ps2-es dvd-n lehet több játék ha ráfér vagy csak egy lehet?
ne halgass rájuk méghogy asoftmod szétbassza agépet?
nekem soft mod van a ps2ö na figyelj lehet úgy is hogy másik ps2ről softmodolt ról átelepited a tiedre.
DE! ha nincs ilyen haverod akkor magadnak kell csinálni a lényeg hogy
szét kell szedned a ps2-det 1-2 szenzort lekell tapasztani hogy a softmod sikerüljön hogy megtudd zavarni a ps2-őt de részeletesebben itt találsz rá
de csak akkor ha van1kis angol tudásod!
remélem segitettem a hdd-hez nem nagyon értek de nekem is volt vastag fat ps-em és oda téleg hdd-t kell rakni bár én nem tudtam hogy kell
szval ha segitettem valamennyit akkor nyugodan rá mehetsz arra a
felfele mutató kézre!! :DD
linux na azoka aprogik igen ugyanúgy természetesen fztnak
és ha érdekel akor alinux jó internetezni D: és a hdd ről természetesen be olvass a játékokat
ja még valami ha ki akarsz irni játékot akkor az imgburnt ajánlom
de milyen a tv-d?ha pal?akkor ezt szedd le ntsc2pal converter progi
ha ntsc akkor ntsc be szedd le ajátékokat
és persze előbb convertálás
aztán emg ezt szedd le emgkell nyitnod patchelni a játékot ESR disc Patcher!! :DD
http://www.youtube.com/watch?v=BkIGXXPPHvs
ez remélem segit ja és még valami nézd meg hogy a te tipusú ps2-d benne van a freemcbott home oldalon lévő listában az x az bármilyen számot jelöl szval ha nincs ott a melyikel a tied kezdődik akkor azt beszoptad és csak csippelni lehet!!
itt van hogyan használd asoftmodot free mcboot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!