PlayStation 2-es gépre telepiteni kell a játékot, vagy szimplán lemezről indul? SoftMod-ot hogy csináljak nem chippelt gépen? És egy ps2-es dvd-n lehet több játék ha ráfér vagy csak egy lehet?
Ez hülyeség hogy a cihppelés elrontja!
Én alapból újonnan chipele vettem és 3 éve megvan!Ugyan úgy a barátomnak is!És ilyen géphez már nem lehet HDD-t rakni!
Nem tudom hogy elromolhat-e chippeltetésnél, de biztos rizikósabb felnyitogatni mint egy pár megás progit feltenni egy kártyára de nem is ez volt a kérdés.
Az első válaszolónak: Ha nem lehet hdd-t rakni bele, akkor szerinted mire való az expansion bay a gép hátulján? :) biztos nem disznek. De már megtudtam hogy sima HDD kell bele csak kell hozzé egy 20 ezer forintod network adapter. :/
Ennyi erővel a soft mod progi is szétcseszheti szoftveresen a gépet!
És szakértővel kell megcsináltatni a chipelést és jó lesz!
A másik válaszolónak: Egy program sem képes kárositani a hardvert, kivéve pl egy virus ami túlhajtja a cpu-t vagy leállitja a hűtést. De ha elkezdesz hegesztgetni egy vékony lapra amin nyomtatott áramkör van, az kicsit kártékonyabb lehet és hallottam olyat hogy valakinek a szerviz tette tönkre a gépét. Ha a programmal baj lenne, könnyű letörölni egy gombnyomással.
De mégegyszer hangsúlyozom, NEM EZ VOLT A KÉRDÉS! Nem akarok vitázni senkivel, azt hogy softmodot használok, előre el volt döntve
Figyu az összes hozzászólás hülyeség ne hallgass rájuk
1. a softmodnak nincs párja,nem b@ssza szét az olvasófejed ez egy kis 3.7mb-os progi és ki tudod törölni ha el akarod adni később
2.lemezről olvas játékot a ps2,DE ha mindenáron hdd-ről akarsz játszani akkor ahhoz venned kell egy vastag(fat)ps2őt,ehhez kell venni egy átalakító bisz-baszt nem tudom ár a nevét de 10eFt alatt nem uszod meg,ha így akarod akkor rossz olvasófejes vastag ps2-őt vegyél mert az olvasófejre nem lesz szükséged,játszhatsz pendrivéről is.
3 csak másik MÁR softmodos ps2-ről lehet átrakni a progit a te kártyádra
Amúgy ha énrám hallgatsz ne csináld ezt a hdd-ést,mert szar,bonyolult és a játékok60% lesz kompatibilis
VEGYÉL SOFTMODOS PS2 SLIM-et ettől nincs jobb és ha érdekel adok egy email címet ahol 350ft/db áron kapsz játékot ettől nincs jobb és olcsóbb megoldás ps2-re
-steky-
xD! Ha értene is hozzá!
Jó oké énis SoftModot használok, de csak azért mert még a régi fat gépen van, és nem éri meg, hogy 10e ft-t adjak ki csippelésre, mivel nemtudom, hogy milyen állapotú az olvasófej, és rohadt nehéz beszerezni hozzá. A lényeg, neked is fat géped van, arra tényleg jó a SoftMod, de nem azért, mert nem vágja tönkre a fejet, hanem azért, mert lehet, hogy pár hónap és tönkre is megy (az olvasófej). A chippelés tényleg lehet veszélyes, de csak akkor, ha amatőr szereli be, aki nincs tisztában az olvasőfej védelemmel. A Régebbi, fat gépek, főleg az scph 5000x széria képes túlpörögni, és kiég a lézer. Ha csippes ps-t veszel onnan tudod, hogy fejvédelmes, hogy ps1 játékokat is képes olvasni. Ha ilyet veszel semmivel sem veszélyesebb mint a SoftMod... sőt
Ami a játékot illeti, kész rablás pénzt kérni érte. Veszel egy 100 db-os Maxel DVD-R csomagot, (kb. 41ft/db) nem drága, letöltöd a játékot (azt mondják a piratebay a legjobb), megpatcheled az ESRpatcher progival, majd IMGBurn-nel 4x-es sebességgel kiírod. És már játszhatsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!