Milyen fényképezőgépet vegyek?
Nem jól tetted fel a kérdésed! Azzal kellett volna kezdened, hogy mennyi pénzt szánsz erre az új hobbira. Az se mindegy, hogy mire gondolsz természetfotózás alatt? A tájat szeretnéd lefényképezni (nagylátó), bogarakat, rovarokat közelről (makró), esetleg távolabbi állatokat (tele).
Legolcsóbb megoldásként egyetértek az előttem hozzászólókkal, a Panasonic-nak tényleg olcsó megoldása van erre (alső szegmens). Hosszabb távban gondolkodva egy belépszintű DSLR + objektívek (ez esetben 200e HUF-tól indul, és ez esetben tényleg a legolcsóbb gépről beszélünk).
Amennyiben a Pana mellett döntenél, akkor is szükség van némi fotós tudásra, amit autodidakta módon is könnyen elsajátíthatsz bizonyos oldalakat látogatva.
omg...sorry, hogy nem megfelelően kérdeztem,de a válaszolóim az én elképzeléseimnek megfelelően írtak :P
Kezdetben természetesen csak amatőr szinten, hiszen senki sem profiként kezdi, aztán, ha belejövök esetleg komolyabban is , de ezek még távoli dolgok, kezdetnek, a válaszok alapján úgy találom, a Pana is megfelelő.Először semmiképp nem szeretnék százezreket rákölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!