Xbox 360 vagy Xbox 360 Slim?

Figyelt kérdés
Az áruk ugyanannyi,mi a különbség?
2011. jan. 17. 11:59
1 2
 11/16 anonim válasza:
simát vegyél! nem kell slim! nekem is sima van és én sem multizok és van ezeregy játék amivel tusok játszani
2011. jan. 17. 15:31
 12/16 anonim válasza:

mivel flashelve szeretnél játszani cska a sima xbox jöhet szóba,de ha slim is flashelhető kenne én akkor se venném meg mert köztudott hogy a slim kiadások legyen az ps vagy xbox rövidebb élet tartalmúak,de azért a sima xbox 360 is melegszik elégé hiába van a jasper alaplap a hana chip mindegyik boxba ugyanaz szóval ha az megsül megy kukába

de nekem is sima xboxom van és meg vagyok vele elégedve csak ragd jól szellőző helyre vagy vegyél hozzá egy hűtő álványt és ez alatt nem az intercoolert értem :)

2011. jan. 17. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Előző:

Túlzás, hogy köztudott, mert én pl. soha nem hallottam arról, hogy a slim gyorsabban halna.

PS1-2-vel még így volt, de a 3-nál már nem nagyon.

Kb. a 80 gigás fat-eken kívül halott az összes fat, és a slim nagyon jól bírja, egyik ismerősömnek+netes ismerősömnek sem volt még semmilyen baj vele.

Xbox-nál meg a slim csak jobb lehet, mint ami volt, mert attól minden jobb.

2011. jan. 17. 20:49
 14/16 anonim válasza:
szerintem ne xbox-ot vegyél hanem ps-1 et ... sokkal jobb a grafikája
2011. jan. 18. 15:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne xbox-ot vegyél hanem C64-et, sokkal jobb a grafikája.
2011. jan. 18. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne xbox-ot vegyél hanem ZX Spectrum-ot, sokkal jobb a grafikája.
2011. jan. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!