Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ugye nem fog még több MGS...

Ugye nem fog még több MGS jönni xbox360-ra?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a cikk alapján azt értelmeztem, hogy nem a Rising lesz az utolsó "MGS" rész.

De ha még lesz a Rising után is MGS, akkor ugye az nem fog már xbox-ra kijönni.

Nem akarom, hogy csak az miatt legyen az MGS-ből is egy fos játék, mert xbox-ra is kiakarják dobni.

2011. jan. 14. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Ó dehogynem, biztos nagyon király lesz.

A kis PC-den meg játszál passziánszt meg aknakeresőt.

2011. jan. 14. 15:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Mi van?

Most fogalmam sincs, hogy mit akarsz mondani.

Azt, hogy jó játék lesz a Rising?

Igen, jó játék lesz, de semmi köze sem lesz az MGS-hez, és nem akarom, hogy elszarják ezt a játéksorozatot is, még ha névlegesen is.

Meg mi van a PC-vel?

Évek óta nem játszok PC-n.

2011. jan. 14. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Az xbox miatt nem fogjak elszarni a MGS-t. Egyebkent szerintem hasonlitani fog (fo kulombseg, hogy a Raidennek adnak egy kardot). A Mass Effect 3 se le rosszabb mint ha csak boxon lenne...
2011. jan. 14. 22:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Szerintem meg elszarják.

PS3-on köztudottan sokkal jobbak az exkluzív játékok, grafikailag is, játékmenet szempontjából is, stb.

Most, hogy jön 360-ra, egy max 8 gigás játék fog jönni, amibe azért tartalmat meg grafikát is kéne pakolni (MGS4 25 giga körül volt).

Bár most a Rising még elmegy, kapunk egy hack'n'slash-t lószarnyi sztorival, semmi köze nem lesz MGS-hez, és majd még hallgathatom a sok xbox-ost rajoskodni, hogy "hahaha már nekünk is van MGS".

Meg túl zsidók lesznek így, ha siker lesz fél év múlva jön majd ki az újabb rész, stb.

2011. jan. 14. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Remelem azt tudod hogy az xboxon lehet 2 vagy 3 dvd-s jatekot is csinalni... Egyebkent igazad van hogy a legjobb jatekok ps3-n vannak, de az xboxon is van egy ket nagyon szuper jatek. (Egyebkent mindket platform megvan)...
2011. jan. 15. 22:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Az igaz, de általában 1 dvd-sek jönnek, és egy 8 gigás meg egy 25 gigás játék között nagy a különbség.

Amúgy MGS a kedvenc játékom, ezért van ez a nagy aggódás, már a Rising is enyhén b*ssza a csőrömet :)

2011. jan. 15. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Altalaban a nagyobb jatekok ket dvd-k (pl forza, mass effect 2) vagy 3 (final fantasy 13). Raadasul a ps3 jatekok azert olyan nagyok mivel egy csomo bonuszt felraknak a blurayre (pl a jatek kesziteset Uncharted 2 es God of War 3 eseteben) melyeket az xbox jatekok esetben nyugodtan ellehet hanyagolni.

A Rising nekem eddig nagyon bejon mivel en egyike vagyok azoknak akiknek tetszik Raiden...

2011. jan. 16. 09:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok abban, hogy xbox játékokra is pakolnak videókat.

Vagy ha nem akkor meg azért fos, mert csak ráraknak játékot és semmi extra?

De amúgy még ha GOW3-ból levennék a videókat, akkor sem hiszem, hogy 7 gigára kiférne, nincs 33 gigányi videó rajta abban biztos vagyok.

Amúgy nekem is tetszeni fog szerintem a Rising, de miért kell MGS-nek hívni?

Annyi köze lesz hozzá, hogy az MGS-ből lesz egy karakter, de az MGS-nek van sztorija, teljesen más játékmenete, más az egész.

Akkor hívják hogy Metal Gear Rising-nak, bár még az is sok.

2011. jan. 16. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Az xbox jatekokon nincsenek olyan videok mint ps3 jatekokon (nekem mindket platfom megvan fejenkent kb 30 jatekkal, szoval ebben biztos lehetsz). Ettol meg nem fosok az xbox exkluziv jatekok. Sot pl Gears of War 2 vahu a Forza 3 szerintem nagyon jok...

Metal Gear-nek szerintem lehet hivni mivel lehet hogy lesz benne Metal Gear. A Solid reszt en sem ertem, de hat az MGS2ben se Solid Snake-l (mar az elso orat leszamitva) jatszottunk szoval szerintem elmegy.

A God of War 3 vagy az Unchated 2 szerintem se mukodne a boxon csak 3-4 dvd-el es 720p-ben (akkor meg kar a full hd tv)...

2011. jan. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!