Szerintetek melyik dvd lejátszó jobb, melyiket érdemesebb megvenni? Sony VDP SR600 Samsung DVD C550/EDC vagy Philips DVP3580
1.sony
2.philips
3.samsung
van egy sony házimozink 5 éve van meg ,eddig még semmi baj nem volt vele,szóval jó vétel volt. Lehet,hogy "paraszt" vok de én samsungot soha semmiből nem vennék,mert nem egy csúcsminőség,attól,mert a tv-ben meg mindenhol reklámozzák.. ami igazán jó azt nem kell reklámozni. A Philips jó cuccokat gyárt,de nem tom milyen a dvd-jük.
Ne is zavarjon h villamosipari suliban vagyok elektronika-elektrotechnika szakon 11-es :\ na de mind1.
A samsung egy koreai ** ahogy azt már előttem írták. Ez ugyan olyan mint h melyik a jobb a Mitsubishi vagy Hyundai...szerintem egyértelmű, a japánok csinálják a világ legjobb műszaki cikkeit. És most lehet azzal jönni "hát de nem is japánban gyártják" de ez manapság már mindennel így van és nem ez a mérvadó.. És saját tapasztalat miatt is a sony-t ajánlom,mert 5 éve hibátlanul működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!