Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik dvd lejátsz...

Szerintetek melyik dvd lejátszó jobb, melyiket érdemesebb megvenni? Sony VDP SR600 Samsung DVD C550/EDC vagy Philips DVP3580

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 07:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Márkaminőség:

1.sony

2.philips

3.samsung

A műszaki dolgoknál a drágább vagy jobb minőség,vagy többet tud.Tehát azt vedd meg,amelyik a legdrágább a 3 közül.

A samsungot hanyagold.

2011. jan. 14. 07:38
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképp a Sony-t ajánlom! Ez a legjobb minőségű!
2011. jan. 14. 07:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Én viszont a PHILIPSet vagy a Samsungot venném. A Samsunggal rég nincs baj minőség terén! Talán ezért is 19-dik a világ legértékesebb, legmegbizhatobb és legvásároltabb márkalistáján, ahol a Sony még meg sem jelenik az első 100-ban!!!
2011. jan. 14. 12:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja, a Samsung igen kiváló termékeket gyárt, a Sonyt már rég lehagyta, ezt műszaki eladóként mondom
2011. jan. 14. 20:58
 5/15 anonim ***** válasza:

A Samsung egy koreai fos...annyi, hogy többet vásárolnak belőle, mert olcsóbb.

A Sony mindig is jó márka volt!

2011. jan. 14. 21:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Ezzel csak azt bizonyitod h nem tartassz haladást a korral és semmit nem értesz a 21 századi elektronikához!
2011. jan. 14. 21:52
 7/15 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a Philips-el?
2011. jan. 15. 13:45
 8/15 anonim ***** válasza:
A Philips is kissé lejjebb csúszott a ranglétrán, inkább csak designban gyengébb kicsit a Sonynál, de kb egy szinten vannak, bár inkább a Sonyt választanám ha Samsung nem lenne.
2011. jan. 15. 15:48
 9/15 anonim válasza:
Vigyázz a márkás lejátszókkal. Ha csak eredeti dvd-id vannak akkor oké ha márkásat veszel, de ha mondjuk letöltesz és írott dvd-ket használsz akkor elég nagy az esély,hogy azokat a lejátszó nem fogja lejátszani. A 10.000 HUF körüli dvd lejátszók általában mindent lejátszanak. Nekem AEG van, nagyon elégedett vagyok vele. 15.000 HUF volt és 5.1 kimenete is van. Érdekes dolog, mert a 20-50.000 HUF közötti lejátszókon alig akad olyan, amelyik rendelkezik elegendő kimenettel...
2011. jan. 17. 14:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Sját tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy SONY-t ne vegyél, már 15 éve nem gyárt normális minőséget. nekem egy év alatt kettő vadi új romlott el, átlag fél évet bírtak ki aztán nem olvasták be a lemezeket a lézerűk nagyon silány minőségű.

Kb 10 éve van egy LG-m azóta hibátlanul működik.

Nekem az LG vált be.

2011. jan. 17. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!