Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen webcamot vegyek? Többi...

Gishart kérdése:

Milyen webcamot vegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Webcamot szeretnék venni, de nem tudom milyet. Ami nekem fontos lenne, hogy a videóhívásoknál normális, folyamatos képet adjon, jó felbontásban (Szal, hogy folyamatos legyen és élvezhető). Nem kell hozzá semmi féle speckó, ilyen zomolás meg ilyen. Mikrofonom is van, viszont a gépem nem a legjobb:

Processor: AMD Athlon(TM) XP 2800+ 2.07 GHz

Installed memory (RAM) 1,00 GB

System type: 32-bit Operating System

Download speed: 5,22 MBPs

Upload speed: 0,47 MBPs

Ping: 26

Ui: Kb 6000-ret szánok rá.

Remélem mindent leírtam, az értelmes váloszak előre is köszönöm.

2011. jan. 14. 00:08
 1/7 anonim válasza:

Hello

Nem az a fontos, hogy milyen géped van Webkamera vásárlásnál, mert igazából sok memóriát nem "eszik"...

Internet fontos, az internet sebessége (a tied és azé, akit hívsz/aki hívott)

Na szóval nekem Logitech(én ajánlom ezt a márkát, meg vagyok elégedve vele) QuickCam C250 em van, 5000 Huf

De zoomol (bár nagyon nem érdekes az a fele)

De van sima QuickCam 120 is, ami csak 1,3 Megapixeles és egyik ismerősömnek ez van 3500 Huf..Ezeket tudod figyelmedbe ajánlani .Remélem segítettem

Üdv. udy

2011. jan. 14. 02:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha a normális folyamatos kép a fontos, akkor ne azt válaszd amit az előttem szóló ajánlott.

Minél kisebb képméretet használ, annál kevésbé foglalja a sávszélességet, és még beszélni is tudsz mellette, esetleg fájlt küldeni, stb ...

Tehát ha a 640*480-ból 1,3mpixre hízlalt képeket kell továbbítani, akkor annak nem lesz jó vége. Főleg a mért 0,47 mB/s feltöltéseddel.

Szóval ne szégyelld megvenni a 0,3 mpix kamerát.

Ja, és nem a gépen múlik, milyen kamerát vegyél.

Viszont az nem jó ötlet pl. ha nincs elég usb portod, és valamilyen hubot használsz a bővítésre.

2011. jan. 14. 08:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves 08:15

Van valami konkrét modell? S a 0.3 megapixeles kamera milyen képet csinál videónál?

2011. jan. 14. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Mind más.

A Hugi mérdgdrága Logitech kamerájától jobbat csinál az ezerforintos gagyi NexxTech kamerám. Akár rossz fény mellett is. Viszont ha elhagyod a gyári cd-jét, sehol se lehet hozzá drivert szerezni, a Logitechez pedig bármikor.

2011. jan. 14. 10:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt vállalom:D Mellesleg ha 1000 ft és tényleg jobb, akkor még ugy is megéri, ha elhagyom, mert még akkor is olcsóbb, ha ujat vezsek, nem?
2011. jan. 14. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Microsoft Lifecam!

Sokkal jobbak, mint a Logitech cuccok.

2011. jan. 14. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezen is jó kép van, próbáltam.

[link]

2011. jan. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!