Szerintetek nagyon ciki lenne ez a kamera, ebben a színben egy pasinak?
2011. jan. 13. 18:19
1/7 anonim válasza:
Ha egy "pasi" olyan szavakat használ mint "ciki" akkor nem
2/7 anonim válasza:
*ha a barátnője vagy és ajándékba veszed, akkor inkább ne tedd :D egyéb esetben az első hozzászólás érvényes
3/7 anonim válasza:
Igen az. Nagyon égés! Inkább vegyél ezüstöt vagy feketét, amelynek legalább nem műanyag kinézete van és nem ien rikitoan piros. De am én megindulnák vele, csak azon gondolkodnék, hogy áll a kezemben, miközben fekete öltönyben videozóm a családot a lakodalomban. :):D
4/7 A kérdező kommentje:
Igen,én is ezeket gondolom...köszönöm a megerősítéseket !
2011. jan. 13. 18:27
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem ciki a piros szín egy videokamerán. Bizonyos értelmi szint és kor felett legalábbis nem az.
6/7 anonim válasza:
Egy előnye biztosan van: ilyen színnel lehetetlen elveszteni. :)
7/7 anonim válasza:
Én jobban örülnék egy feketének vagy ezüst színűnek, piros színű holmim egy sincs, kaptam egszer egy piros pulóvert, hát nem sűrűn hordtam, már azt sem tudom hol van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!