Xbox nincs kép! Vettem egy xbox 360-at 20 gigás premium. Egyszerűen nincs kép megéri megcsináltatni?
Ma vettem egy xbox 360-at 20 gigás premium.Egyszerűen nincs kép.Elvittem a helyi boltba ott azt mondják elküldik pestre.
Megmondta a csávó kerek perec,hogy mivel 2007-es nemfog sokáig élni. Mik a tapasztalataitok? azt mondta a csávó ez háromledes hiba
tapasztalataim:
Nekem is volt egy,de most már nem veszek.
Nekem megcsinálták egy oltári nagy mennyiségü zs-ér azt 2-3 hnap azt temethettük ,és sirtunk a kidobott penzer :D
Nekem 7000-ért javították, tettek bele overcool-t, így kikapcsolás után még három percig jár a ventilátor.
Ennek már fél éve. Azóta sincs semmi baja.
Ha javíttatod, akkor valami rendes szervizt válassz!
Az ilyen kis sufni szervizek (ahol pl. flashelni is szoktak), csak rontanak a helyzeten, mert nincs eszközük a javításhoz. Sok ilyen helyen csak hőlégfúvóval megpiszkálják. Ilyenkor nagy az esély, hogy végleg elcseszik a gépet.
A sufni overcool sem ér sokat, amikor a ventilátorok feszültségét emelik, mert ettől csak hangosabb lesz, de a gép akkor van veszélyben, amikor kikapcsolás után a leálló ventilátor miatt hirtelen megszűnik a hűtés.
Úgy vetted meg, hogy ki se próbáltad?
Legalább sokba került?
Nem mert tudtam,hogy nincs képe.
23 ezerért vettem,1 controllerrel,minden kézikönyvel mintha boltból hoztam volna ki.A Controlleren még a matrica is rajta van.Headset is volt hozzá meg 22 játék,gondoltam jó vételt csinálok.Direkt mondták nem 3 Ledes.Elviszem boltba és ezzel indít a csávó,hogy még csak garanciát sem tud adni rá,hogyha megcsinálja.Hát képzelheted,hogy megállt bennem az ütő.
Még soha nem volt konzolom,és mikor kérdeztem mondta a csávó hogy nem lehet kicserélni benne az alaplapot vagy mit.
Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy ez a microsoft hogy lehet ennyire felelőtlen....
Nem a MS hibája, hanem azé, akitől vetted8 és a tiedis, mert nem néztél utána a dolgoknak).
Már lehet venn 35-40 körül újat, és az biztos nem fog tönkremenni, és lesz képe.
Viszont az drágább, mert még pluszba ki is kell Flashelni.(ha másoltan tolod).
hat ha hasznaltam vetten vhonnan a francbol 28k-ert akk ne csodalkozz hogy nem mukodik
55k-ert mar lehet venni egy elite-t +5k a flash meg meg 4-5k 20 DVD
igy meg kb 35k-t fogsz kidobni mert ha meg megiscsinaljak nem fog sokaig mukodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!