LG E2240S-PN vagy BenQ G2222HDL?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek nem arról írni, hogy mennyire szép vagy mennyire csúnya csak, hogy melyik a jobb.2011. jan. 8. 15:38
2/12 anonim 

válasza:

Emlékszek rád. Tegnap vagy valamikor kérdezted. És mondtam h a Samsung szebb. Én azt a képernyő szépségére mondtam, hogy sokkal szebb a szine és képélmény. Mit gondoltál?? A külsejére irtam?? Azt ki nem szarja le?? :D Ezek közül talán az LG jobb, de én nem veszek többet sem monitort, sem TV-t és semmit amiben minőségtelen LG képernyő van. (A cégünknél a 7 LG monitorból 3 adta meg úgy magát, hogy többe kerül a javitás, mint az új. Nem beszélve a drága otthoni LCD TV-mről, amelynek másfél év mulva pattant el a képernyője, és voltak olyan kedvesek közölni velem, hogy amiatt történt, mert ütödés érte...persze, láncfürésszel szoktam a TV-nek futni mi?? Istenem, annyira szánalmas az LG!!) Mondtam már hogyha monitor, akkor Samsung. Erről mindenkitől megbizonyosodhatsz, kivéve aki nem elfogult vagy kivan neki adva h a sok fos LG-t kikell nyomni raktárról. Az LG valahogy mindenbe ott van, csak semmiben sem jó....
3/12 anonim 

válasza:

Nekem 222HD van lassan 1 éve,de még semmi gondom nem volt.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket!!!!! És ehhez mit szóltok? Asus VW228N én az ASUST nagyon jó márkának tartom! MIT gondoltok?
2011. jan. 10. 13:54
5/12 anonim 

válasza:

Én még mindig válton erősitem, hogyha monitor akk SAMSUNG!
6/12 anonim 

válasza:

A Samsung nem egy nagy szám, már elnézést.
Samsung üzletben dolgozom már 3 éve, én már csak tudom.
7/12 anonim 

válasza:

Eggyik sem egy nagy szám (minden gyártoltól van hibás széria...Sony, PHILIPS, LG, Panasonic, ASUS,...). De én is tapasztalatból tudom, hogy nagyon rendben vannak a képernyőjük, és a piacon a legszebbek között vannak. Érdemes lenne a Samsung boltba, ahol dolgozol, bevinni pár LG vagy más készüléket is, hogy lásd te is a különbséget. :) Ha LG üzletben dolgoznál, akkor nem azt irtad volna, hogy nem egy nagy szám, hanem azt h minőségtelen képernyőjű és nem tartós termék. :D
8/12 anonim 

válasza:

Otthon Sony-m van és hidd el, látom a különbséget...nem a Samsung javára...
9/12 anonim 

válasza:

Mindenkinek más...De rengeteg helyen láttam (MediaMarkt, SATURN,...), ahol sok képernyő volt egymás mellett, hogy vlmiért mindig a Samsung LED TV-k a szebbek, vlmiért a Samsung monitorok a legszebbek, vlmiért mai napig a Samsung SuperAMOLED mobil képernyők a legszebbek. (számomra). És, mint édesapám szerelő lévén bizton allitom, hogy a minőséggel sincs semmi probléma. Amugy sztem kamu, hogy Samsung boltban dolgozol, mert ha még te sem hiszel, abban, amit ajánlasz, akkor nem maradnál meg 3 évig egy olyan helyen. Mond, ezt minden vásárlónak elmondod, hogy nem egy nagy számok amiket éppen nézegetnek!!?? :O:O Rég nem dolgoznál ott kicsi okos. Sok kapcsolatom van, mondcsak, ha tényleg ott dolgozol, akkor hol is dolgozol, hogy szoljak pár szót az elérhető e-mail cimeddel az érdekedben. :):P
10/12 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek a kérdésemnél maradni!!! Nekem most samsungom van és gyönyörű rajta a kép meg minden, de nagyobbat szeretnék!! Mi a véleményetek Asus VW228N-ről? Maradjatok ennél a kérdésnél!
2011. jan. 11. 14:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!