LCD TV - Miért nem jönnek be a csatornák?
Figyelt kérdés
Samsung
T-Home
A tippem, hogy gyenge a jel, de miért?, minden ugyanúgy van bekötve, egyik nap még ment, másnap már nem.
2011. jan. 7. 20:27
1/8 anonim válasza:
keresd meg a csatornákat, és állítsad be őket.
de az is segíthet, ha bedugod az antenna madzagját hátul...
2/8 A kérdező kommentje:
Minden be van kötve rendesen, ellenőriztem (rég), még a csatorna nevét is kiírja fölül, de kép és hang nincs.
2011. jan. 8. 18:23
3/8 anonim válasza:
Beltéris T-Home?Ha igen húzdd ki várj egy percet, ezzel reseteled és újraindul.
Ha kábeles rendszerhibára tippelek(központi egység leállt), kérdezd meg a szomszédban van -e!?
4/8 A kérdező kommentje:
Csak kábelről jön, nem műholdas. A másik szobában is ez van szétosztva, ott megy a TV (az egy régi hagyományos TV), de ott rosszabb a kép, ezért gondoltam, hogy a jel nem elég erős, mert az új TV-k azt hiszem, ha gyenge a jel, akkor már nem is jön be rajtuk semmi, de a régin bejön, csak rosszul.
2011. jan. 10. 18:46
5/8 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt. A másodlagos TV-m működött, az első ( szintén LCD, nem. Leadtam hibára. Felhívtak a T-home tol, és mondták, hogy mit csináljak. A lényeg az, hogy újraindítottak a rendszeremet. Ja ezt a kikapcsolom, bekapcsolomot én is csináltam, de erre nem javult.
6/8 anonim válasza:
Nem megfelelő az elosztó, nagyon lerontja a jelet.(Nem rosszindulatból mondom, de egyáltalán jól van összedugva?Nem mindegy hogy melyik ágára mit dugsz!)
Ha a csatlakozás jó, cseréld le egy jobb minőségűre.
7/8 A kérdező kommentje:
Eddig is mindig így volt bekötve, és mindig is jó volt most meg egyik nap még volt, másik nap már rosszabb volt, aztán nem is volt. Ezért arra gondoltam, hogy biztos a kinti szél megbolygatott valamit, ugyanis nekünk a másik házból van áthúzva a kábel házilag, amatőr módon.
2011. jan. 11. 17:30
8/8 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a T-home lekódolta a csatornákat, és azért nem jön be...
2011. dec. 3. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!