Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autórádió méretek hogy vannak?

Autórádió méretek hogy vannak?

Figyelt kérdés

Autórádió vásárlás előtt állok és nem tudom hogy a méretek hogy vannak láttam olyat hogy 1 DIM méretű az mit jelent?

Az autómban már nem a gyári rádió van és van hozzá keret is de nem tudom milyen kell bele cm-ben méreteket nem igen találok a rádióknál.

Előre is köszönöm.

2011. jan. 6. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem találsz mert csak kétféle van, abból is magyarországon csak egyet alkalmaznak(1 Din szabványút).

Tehát bármelyik rádiót veszed ugyanakkora a mérete!Abban is segítek hogy a bekötése is szabványosított tehát ebből a szempontból is vehetsz bármilyet!

A keret ami hozzá kell esetleg az pedig autó függő, márkaszervíz tudja milyen kell hozzá.

2011. jan. 6. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocs félre értettem kicsit kérdésed, annyit pontosítanék hogy a már meglévő keretbe is jó lesz bármelyik, ugyanis a belső rész(rádió helye)szabványos, a külseje meg ugyebár gyári méret.
2011. jan. 6. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
1din, 2 din, minden sima az 1din, a 2dinest meg megismered, ált navigációk, amik elég nagyok
2011. jan. 6. 15:41
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2011. jan. 6. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:

A magnó méret szabványos. A kereted 1 DIN méretű.

A dupla DIN az pedig ilyen, az 1 DIN-es duplája: [link]

2011. jan. 6. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!