Szerintetek jó így ez a számítógép?
Figyelt kérdés
Adatok:
19 " LG monitor, 4 GB memória, Intel i3 3 GHz processzor, 500 GB merevlemez, DVD író, HD5670 1 GB videokártya, billentyűzet+egér, + OEM
Windows 7 Home Premium
Így kerül 192 ezer forintba.
Nem értek annyira hozzá, hátha ti igen. Szerintetek egy iylen videkártya jó? Mert tesómnak G-Force 9600-a van a gépében, s nem tudom az jobb-e mint ez.
2011. jan. 5. 15:18
11/15 anonim 

válasza:

Igazából én se értem hogy mi kerül ezen ennyibe...és ebben még a számítógép ház és egy minőségi tápegység benne sincs! A windows 7-et pedig nem kell megvenni felesleges plusz 30 akárhány ezerért. Számtech. boltban feltelepítik 5.000ft-ért. Vagy szerzel egy másolt windowst, és felrakod te, ez nulla ft-ba kerül.
12/15 anonim 

válasza:

Valamilyen márkához amúgy ragaszkodsz, asus, msi, stb.? Vagy teljesen mindegy, csak minőségi cuccok legyenek? Alaplap , tápegység , videókártya stb.
13/15 anonim 

válasza:

nem ragaszkodom márkához, csak vmi olyasmi legyen, ami nem gagyi:)
14/15 anonim 

válasza:

Ezen a 2oldalon rengeteg cucc van, az árukereső kb 40-50 üzletet fog össze, mindegyik üzlet más és más árakkal dolgozik. A pcx-en is vannak elég jó és olcsó alkatrészek. Videókártyát azt a Hardverapró.hu oldalon érdemes vásárolni. A számítógépházat azt neked kell majd kiválasztanod, ez ízlés dolga.
15/15 anonim 

válasza:

köszönöm:) Akkor ha lesz egy kis időm, akkor nekiülök keresgélni, és majd leírom milyen dolgokat néztem:) Köszi a segítséget mégegyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!