Szerintetek jó így ez a számítógép?
Adatok:
19 " LG monitor, 4 GB memória, Intel i3 3 GHz processzor, 500 GB merevlemez, DVD író, HD5670 1 GB videokártya, billentyűzet+egér, + OEM
Windows 7 Home Premium
Így kerül 192 ezer forintba.
Nem értek annyira hozzá, hátha ti igen. Szerintetek egy iylen videkártya jó? Mert tesómnak G-Force 9600-a van a gépében, s nem tudom az jobb-e mint ez.

Nem...ennyi pénzért ez így nem jó!
Fele összegből egy jobb konfigot össze lehet rakatni, esetleg segíteni is tudok ebben, ha szükséged van rá.

:( És szerinted mennyibe kellene ennek kerülnie?
Te hogy tudnád ennyi pénzből összehozni? Mert igazából én 200-at szánok rá, de úgy, h a 'legjobbat' ki lehessen belőle hozni, s ne kelljen fél év múlva megint új gébet venni, mert ez már elavult:/

és akkor úgy darabonként kell megvenni? csak mert én nem tudom összerakni, de azért jól jönne, ha kevesebbe kerülne:)
Mert amúgy ezt szgépes ismerősünk állította össze, mert szóltunk neki, h szeretnék egy szgépet, amin nagyon sok hely van és jó szuperál. De akkor ezek szerint nem vmi jót állított össze:/
Megpróbálok írni neki, h akkor mennyiből jönne ki, ha mondjuk olyat kérek, mint amit te írtál.
Mert egyébként én is úgy gondolom, h ez nem jó így, azért tettem fel a kérdést is, fura nekem, h 500 gb-os a merevlemez, mikor 2 éve a tesómnak 600 gb-osat adott, most meg már tb-osakat lehet kapni..
Azért elfogadom még a javaslataidat, hogy hol lehet utána nézni a dolgoknak, meg megvenni stb. Egybként újjonnan lehet szerezni ahonnan te mondod?

Igen,teljesen új alkatrészekről beszélek. Az összerakás nem tart semeddig, 5.000ft-ért összerakják számtech boltban, de szólsz egy pc-s ismerősödnek-aki összerakja majd neked ingyen. Mire akarod használni a gépet elsősorban?
Amúgy szívesen segítek neked, ha szükséged van rá. Valószínű hogy ma már nem kell éjszakára mennem dolgozni, úgyhogy ráérek. Viszont holnaptól szűnik meg a jelenlegi netem, jövőhéten kötik be a Tmobile-os netet. Addig nem leszek elérhető. De a PH-n is tudnak neked tanácsot adni.

igazából nincs kifejezett célom a géppel, csak szeretném,h gyors legyen, hogy fussanak rajta játékok, programok stb.
És persze, h sok mindent le lehessen tölteni rá, mert a mostanira semmi sem fér rá.
És te tudsz leírni konkrét dolgokat, hogy miket ajnálasz, meg minket nem, úgy könnyebb lenne keresgélni, mint így 0 alappal.
Igazaból nem kötöttük ki az ismerősünknek, h milyen legyen, de akkor sem értem miért ilyen drága így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!