Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Eladható -e egy részletre...

Eladható -e egy részletre vásárolt, de még le nem törlesztett játékkonzol?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy xbox-ot, de nem igazán tetszik. egy ps3 árába szeretném beszámíttatni - viszont kiderült, hogy a box részletre lett vásárolva. beszámítják így egyáltalán bármelyik konzol szaküzletben is? elvileg, ha gáz van a törlesztéssel, úgyis a hitel felvevőjét terheli a felelősség, nem?
2011. jan. 5. 01:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Az nem autó és nem fedezet a hitelhez. :) Természetesen eladhatod minden további nélkül, szabadon. Semmi köze a hitelhez, úgymond. :)
2011. jan. 5. 01:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Amit nem törlesztettél le az nem a tulajdonod. Ez a jogi alaphelyzet.
2011. jan. 5. 01:52
 3/9 anonim ***** válasza:
A boltok akkor se számolják be ha ki lenne fizetve ez csak esetleg ott lehetságes ahol vették de nem kötelességük, hisz csináltál egy használtcikket. Azt ki fogja megvenni? Te megvennéd?
2011. jan. 5. 01:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Add el a Vaterán, vagy a Hardveraprón. Az ilyen konzol üzletek nyomott áron vennék be csak.

Gondolom garanciális még, nézd meg, hogy mennyiért kínálják a hasonló állapotúakat.

2011. jan. 5. 01:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért nem tetszik?

Egy PS3al sem leszel sokkal előrébb...

2011. jan. 5. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem érdekel:)
2011. jan. 5. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne szerinted jobb egy PS3?Szerintem meg bánnád, ha lecserélnéd.De válaszold meg, hogy mi vele a bajod!És mitől jobb szerintd egy PS3.
2011. jan. 5. 19:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak egy két érv, ami a ps3-ra való váltásra késztet: internet (beépített böngésző, + támogatja az usb-s billentyűzetet és egeret); könnyebb, kisebb, kézre állóbb kontroller, God of War és Motorstorm széria, a Sony pedig egyébként is meggyőzött már két alkalommal a konzoljai minőségéről (PS2, PSP esetében).
2011. jan. 5. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező:küldj egy ajánlatot nekem pmben,képekkel,tartozékokkal,hogy hova garis,aztán megboltolhatunk.

Kutya nem keresi nálad,hogy meg van-e a konzolod.

2011. jan. 6. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!