Eladható -e egy részletre vásárolt, de még le nem törlesztett játékkonzol?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy xbox-ot, de nem igazán tetszik. egy ps3 árába szeretném beszámíttatni - viszont kiderült, hogy a box részletre lett vásárolva. beszámítják így egyáltalán bármelyik konzol szaküzletben is? elvileg, ha gáz van a törlesztéssel, úgyis a hitel felvevőjét terheli a felelősség, nem?2011. jan. 5. 01:14
1/9 anonim válasza:
Az nem autó és nem fedezet a hitelhez. :) Természetesen eladhatod minden további nélkül, szabadon. Semmi köze a hitelhez, úgymond. :)
2/9 anonim válasza:
Amit nem törlesztettél le az nem a tulajdonod. Ez a jogi alaphelyzet.
3/9 anonim válasza:
A boltok akkor se számolják be ha ki lenne fizetve ez csak esetleg ott lehetságes ahol vették de nem kötelességük, hisz csináltál egy használtcikket. Azt ki fogja megvenni? Te megvennéd?
4/9 anonim válasza:
Add el a Vaterán, vagy a Hardveraprón. Az ilyen konzol üzletek nyomott áron vennék be csak.
Gondolom garanciális még, nézd meg, hogy mennyiért kínálják a hasonló állapotúakat.
5/9 anonim válasza:
Miért nem tetszik?
Egy PS3al sem leszel sokkal előrébb...
7/9 anonim válasza:
Miért lenne szerinted jobb egy PS3?Szerintem meg bánnád, ha lecserélnéd.De válaszold meg, hogy mi vele a bajod!És mitől jobb szerintd egy PS3.
8/9 A kérdező kommentje:
Csak egy két érv, ami a ps3-ra való váltásra késztet: internet (beépített böngésző, + támogatja az usb-s billentyűzetet és egeret); könnyebb, kisebb, kézre állóbb kontroller, God of War és Motorstorm széria, a Sony pedig egyébként is meggyőzött már két alkalommal a konzoljai minőségéről (PS2, PSP esetében).
2011. jan. 5. 23:15
9/9 anonim válasza:
Kérdező:küldj egy ajánlatot nekem pmben,képekkel,tartozékokkal,hogy hova garis,aztán megboltolhatunk.
Kutya nem keresi nálad,hogy meg van-e a konzolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!