Xbox 360 Slim 250GB-set lehet már flasheltetni?
ide figyelj te nyomorult kis senkiházi, te így velem nem fogsz beszélni, meg különben is szarok rád, szarok az xboxodra, de te itt nem fogsz offolni, és különben is a témával kapcsolatban : eleve nem mondtam hogy a saját pénzemből vettem, mert ez természetes, és nem úgy töltöm az időmet, mint te reménytelen kis szar, hogy gyakorikérdéseken offolgatok másokat, nekem van életem, nekem van családom, barátom, szüzességemet már barátnőmmel vesztettem el, és főképpen nemvagyok büdös, mindennap zuhanyozok, bár gondolom magadból indulsz ki,de hagylak is, folytasd az otthonülősdit, mások offolását, én megyek és élem a csodálatos életem
ÉS A TÉMA ITT VAN LEZÁRVA
Hát ha neked ez a csodálatos élet, akkor éljed nyugodtan...
De maradjunk annyiban, hogy az életről ne adj senkinek se leckéket XD
1:Kocka vagy.Ezt kettő nagyon fontos dolog árulja el,a helyesírásod és a fogalmazásod...("lowok xdddd"; "folytasd az otthonülősdit, mások offolását, én megyek és élem a csodálatos életem") Tényleg,ha már van barátnőd,csodálatos életed,minek kell xbox?
2: 12éves vagy,felnőtt ember nem fogalmaz ilyen korcsul,vagy ha mégis akkor még elfajzottabb világban élünk mint tapasztaltam.De természetesen idomulnod kell még a fajtádhoz ezért az egy mondatban való káromkodások összértéke kiteszi a fogalmazott szöveged 63,61%-át.Ez nem kis teljesítmény.
3:Te kezdtél el vitázni,le lehetne magad állítani.
ÉS NAGYON JÓL TUDSZ COPYZNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!