DVI vagy VGA csatlakozót használjam?

Figyelt kérdés
Vettem egy BenQ2220HD LCD monitort. Van mellé egy ATI Radeon HD4670. Mivel kössem össze a kettőt? DVI-D és VGA kivezetés is van a kártyán, a monitorról viszont nem írnak semmit hogy melyik féle DVI csatival szerelték fel.
2011. jan. 2. 11:23
 1/5 anonim válasza:
Ha tudod mindenképpen DVI-on csatlakoztasd,hasonlítsd össze az aljzatot a dugóval és ha mind kettő tüskés akkor nem tudod őket összekötni,de általában a monitor kábele a tüskés és a másik pedig nem.
2011. jan. 2. 12:19
 2/5 A kérdező kommentje:
az addig rendben de létezik DVI, DVI-D, DVI-stb. kettő különbözik szerintem nem nyerő.
2011. jan. 2. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:

A forma nem ugyanaz.

Ha a dugó passzol, akkor működni is fog.

2011. jan. 2. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Azok miatt akik nem tudják mit mivel lehet összedugni, olyanra csinálták hogy csak a megfelelő dugasz menjen bele: [link]
2011. jan. 2. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :D megnéztem és mindkettő DVI-D. veszek kábelt mihamarabb.
2011. jan. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!