2 éves LG 37lg2000 lcd tv-m lefagy elsötétedik a kép nem reagál a távirányítóra, ki kell húzni a csatlakozót. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A gond úgy kezdődik, hogy a tv kiírja: új szoftver érhető el telepíti? Ezután a tv már csak újraindítással indul el. Az autómatikus update ki van kapcsolva, nem értem hogyan talál a kábel tv-n új sw-t. Amikor rákérdez, akármit csinálok a tv lefagy. Szerintem új firmware szükséges a tv-nek. Hogyan kell frissíteni? Honnan tudom leszedni a tv firmware-t?2011. márc. 27. 08:37
1/4 kelemenkelo válasza:
az lg hivatalos oldalárol leszedheted rakd pendrivére azt bele a szervizcsatiba és menüben felrakod
2/4 A kérdező kommentje:
Az lg honlapjáról semmilyen szoftvert nem lehet letölteni lcd tv-hez, sőt ha a keresőbe begépelem a tv típusát nem ad ki semmit, mintha soha nem gyártották volna.
2011. márc. 27. 17:12
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem a kábel tv-ről talál új sw-t hanem műholdról.
Legalább is nekem a samsung lcd tv-m onnan tölti.
(De lehetőség van USB-ről,internetről frissíteni is) De ha nem élek ezekkel a lehetőségekkel akkor egy idő után magától letölti valamilyen műholdról
(azt hiszem OTA műhold talán).
És ez nekem benne is van részletesen a használati útmutatóban.
Nem tudom hogy az LG-nél hogy működik ez,de azért írtam ezt le mert szerintem ott is ilyesmi lehet a helyzet.
Ja és lehet hogy az a baj hogy az auto update ki van kapcsolva és ezért nem tudja magának letölteni.
Egy nagyobb nevű műszaki boltban biztos tudnak segíteni...
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 2. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!