Hogyan tudom rákötni a monitoromra az Xbox 360 Slimemet? Kérlek írjátok le részletesen, vagy azt, h milyen átalakító/kábel kell hozzá!
Szia!
Először is jó lenne tudni, hogy milyen monitorod van?
Vékony vagy régi CRT?
Kell egy ún. MONITORKÁBEL, azzal tudod összekötni a boxot és a monitort! Én nekem is slim-em van és én is így használom. Pár ezer forintos tétel.
A kábel egyik vége megy a box-ba, a másik vége pedig a monitorba RGB végződéssel.
Remlem, hogy tudtam segíteni, üdv :)
Szia!
Nagyon sok helyen lehet ilyen kábelt venni: mediamarkt(ez a legdrágább), 576kilóbájt :), cora, de legolcsóbban a vaterán találsz! Érdemes eredeti microsoft-ot venni, arany csatlakozásút, nem utángyártott fostalicskát.
Megnézetm a monitorod típusát, bőven jó lesz a 720p-s (hd-s) felbontásra, szépek lesznek a játékok.
Hány hátsó csatlakozója van a monitorodnak?
Szia!
Nekem egy samsung 931bf 19"-es monitorom van.
Két csatlakozója van, egy dvi - erre van kötve a pc, és egy sima rgb, mint Neked, erre van kötve a box.
Neked, ha a pc van kötve a monitor, akkor igencsak minden egyes használat előtt pc kábel le, box kábel be.
Jó kis feladat :)
És miért kell a pc-m be is egy csatlakozó? dehát akkor, így függ valamit, h milyen gépem van?
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!