! SEGÍTSETEK! Van olyan videó konvertáló szoftver, ami képes retina display felbontásba konvertálni?
Figyelt kérdés
most kaptam karácsonyra egy 4. generációs ipod touchot, szeretnék rá videókat tölteni, de sehol nem találok olyan konvertert, ami képes 960x640-es felbontásba konvertálni!!! Lécci segítsetek! Valaki ismer ilyet??? Nincs itt vhol egy iphone 4 tulaj, aki tud ilyenről???2010. dec. 25. 20:47
1/3 anonim válasza:
a retina nem felbontás, hanem egy technológia.
programok:
ipod me,
any video converter
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt tudom én ugy értettem h a retina display felbontásÁba konvertálni (csak a kérdésben kifelejtettem az Á-t)
Am kössz
2010. dec. 25. 21:04
3/3 A kérdező kommentje:
NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZ ELSŐ VÁLASZOLÓNAK MERT AZ AVC PONT OLYAN, AMILYENRE GONDOLTAM!!!!!!
2010. dec. 25. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!