Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek milyen a Samsung...

Szerintetek milyen a Samsung HT-C5500-as házimozi?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 18:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Link: [link]
2010. dec. 25. 18:57
 2/7 anonim válasza:
44%
Írd be a mobilod márkáját és a típusát a google-be majd az hogy jatekok vagy games.Pl: nokia X6 games
2010. dec. 25. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó az ár-érték aránya. Nagyon minőségi cucc, nem csak ugy össze van dobva mint a legtöbb LG... Nameg ott a Blu-Ray lejátszó funkció is. Ha élvezni tudod az élményt, amelyet nyujt akk mindenképp neked való, nameg Samsung is, amely azért manapság felettébb menő.
2010. dec. 25. 18:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Van hozzá egy c650lcd tv. Jövő év március/áprilisában is megéri megvenni szerinted? Vagy addig mennyit fog lemenni az ára? argep.hu-n a statisztika szerint 30.000-et esett az ára fél év alatt.
2010. dec. 25. 19:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Bocs árdiagram nem statisztika :D

Itt a link: [link]

2010. dec. 25. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A 2.dik vagyok. Szerintem a karácsonyi roham után fognak csökkeni az árak, mivel a kereslet drasztikusan visszafog esni. Amugyis ez egy új termék a piacon, amely magas bevezető áron volt bevezetve a kereskedelembe, és ahogy látod a diagrammon is, ez az ár folyamatos csökkenésbe van. Nem hinném,hogy pár hónap alatt felére csökkene, de ez attól is függ, hogy neked mennyire hiányzik és megére 2-3 hónapot pár ezer forint...
2010. dec. 25. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy baj van ezekkel a dobozos, hangszórókkal árusított házimozikkal...maguk a hangszórók ( hangfalnak távolról sem nevezhetők)

Ez a cucc is 100 ezer fölött van jóval, én célszerűbbnek tartom ha külön házimozi-erősítő és hangfalak ( FÁBÓL, NEM MŰANYAGBÓL!!! ) ALKOTJÁK A "CUCCOT" - MAX. 20 EZERREL TÖBB, ÉS LÉNYEGESEN JOBB A HANGMINŐSÉG.

2010. dec. 28. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!