Ps3 neten. Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogyha veszek egy új ps3-at, akkor azzal neten hogy tudok játszani. Mik kellenek hozzá, ingyenes e, úgy az egész érdekelne. Előre is köszi a válaszokat.
2010. dec. 19. 11:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
és igen!!! csak a kontrollert tudom felhozni negatívumként mert tudom hogy egy jól összerakott gépről beszélünk,br lejátszóval.ha nem lenne szar a kontroller nem xboxon tolnám.és leszarom mindenkinek a véleményét.
2010. dec. 19. 17:18
 12/25 anonim ***** válasza:
ja és boxon Win ICS al osztom a netet,berakom a torrenteket meg mindenféle letöltést,és még így is mindig én vagyok a host a játékokban 0 lag al.
2010. dec. 19. 17:21
 13/25 anonim ***** válasza:

17:16: látod, valakinek ez kell! :S

17: 21: mondhatom azt is, amit te: leszarom a véleményed!

Menj aztán hostolj akkor (ha nem kamu ez is)! ;)

2010. dec. 19. 17:24
 14/25 anonim ***** válasza:
nem vagyok kamuágyú,csak népszerűsítem az xboxot ahogy tudom.nem 1 embert térítettem már meg.
2010. dec. 19. 17:56
 15/25 anonim ***** válasza:

17:56

Én meg sem szoktam szólalni, és az xbox-os haverjaim elolvadtak ps3-tól (persze van 1-2 kivétel, az olyasmi ember, mint te, aki agyatlanul mondja a f*szságait).

És ha csak a joystick miatt képes voltál venni egy FOST (fos, enyhén túlzás, de ha ps3-hoz viszonyítjuk akkor azért akkorát nem beszélek mellé), mert nem tetszik annyira a joystick-ja, akkor +5-ért vehettél volna egy Logitech vagy bármilyen vezeték nélküli joyt ami kicsit hasonlít az xbox féle 10 kilós fos joystick-ra.

2010. dec. 19. 18:44
 16/25 anonim ***** válasza:

17:56: hát elég gyatrán csinálod! :D

Képzelem hány ember dőlhetett be olyan szöveggel, hogy jobb kontroller! xD

Mellesleg ez nem PS3 vs. Xbox 360 téma, szóval ezt is elbénáztad! xD

De azért hajrá! ;)

2010. dec. 19. 19:29
 17/25 anonim ***** válasza:
jó akkor csapjátok ki a ps3-atokra.sziasztok
2010. dec. 19. 21:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Te kezted kicsapni az Xbox-ra mikor nem is ez volt a kérdés!
2010. dec. 20. 07:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Jaja!

Már megint magából indult ki! xD

2010. dec. 20. 20:18
 20/25 mate1996 ***** válasza:

Kell hozzá egy Ethernet kábel és egy vezetékes router vagy egy wifi-s router.

A neten olyan játékokkal tudsz játszani amelyekben van multiplayer.( A játékok 98%-ban van multiplayer)

Játékokat és egyéb dolgokat a Playstation store -ról lehet letölteni ingyen vagy pénzért.

A ps3-on ingyenes a net nem úgy mint az xbox-on.

Szerintem ennyi :))

2011. jan. 9. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!