Ps3 neten. Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogyha veszek egy új ps3-at, akkor azzal neten hogy tudok játszani. Mik kellenek hozzá, ingyenes e, úgy az egész érdekelne. Előre is köszi a válaszokat.
2010. dec. 19. 11:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
a psn elég szar. tapasztalatból mondom.laggosak a szerók akadozik az egész.már váltottam xbox live ra azóta és ezzel minden rendben van.
2010. dec. 19. 11:59
 2/25 A kérdező kommentje:
csak hogy én nem azt kérdeztem hogy szar e vagy jó e...hanem hogy mi kell hozzá...
2010. dec. 19. 12:29
 3/25 anonim ***** válasza:

Első válaszoló tuti nincs ps-e csak az Xbox-ot akarja isteníteni!Mert én játszok elég sok ps3 játékkal online és egyiknél sincsen lagg!

Amúgy meg csak rá kell dugni az internet kábelt és megy!Vagyis nekem csak ennyi volt!

2010. dec. 19. 13:22
 4/25 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem kell fizetni mint az Xbox-nál ? Üdv
2010. dec. 19. 13:48
 5/25 anonim ***** válasza:
am igazad van tényleg nincs ps em és tényleg az xboxot istenítem mert a ps3 szaaaaaaaaar. olyan a kontrollere mint fakerekű biciklivel triálozni.fps játékot nem is tudtam vele játszani amikor kipróbáltam.xbox meg ergonómikus felhasználóbarát és imádom.
2010. dec. 19. 14:24
 6/25 anonim ***** válasza:
Igen nem kell fizetni teljesen ingyenes!
2010. dec. 19. 14:27
 7/25 anonim ***** válasza:

14:24

Mert nyomorék kezed van!

2010. dec. 19. 14:41
 8/25 anonim ***** válasza:

14:24

Hát persze, hogy szar, azért van 1994 óta a PS1-től kezdve ugyanilyen joystick, és azért a PS2 a legtöbbet eladott konzol a mai napig.

Érdekes, aki a ps3-mat fikázza, csak a joystick-ot tudja felhozni, és elég unalmas, hogy semmi mást nem tudtok kitalálni.

Nem tudsz fps-ezni? Tanulj meg. 6-7 évig játszottam fps-t PC-n, és aztán váltottam ps3-ra, és azóta már annyi fps-t vittem végig, nem tudom, biztos én vagyok az isten.

Amúgy a kérdésre a válasz:

UTP-t bedugod (vagy wifi, de az sosem stabil), és már megy is, és még csak nem is laggol.

Bár velem 1x előfordult, hogy laggolt, de akkor azért, mert valamit javítottak a szervereken vagy nem tudom mi.

2010. dec. 19. 15:05
 9/25 anonim ***** válasza:

Látom a sok IQ-harcos már itt is megszólalt!

Hogy a ... keveredik ide a kontroller?

(Mellesleg egyet értek a 15:05-el! Ha nem megy a kontroller vegyél XFPS Rate Up adaptert, 20-30 között van + billt és egeret aztán ennyi!)

Mind1, de nem akarok offolni/flamelni, csak leírtam a véleményemet!

Szóval:

Két módon kötheted a netet PS3-ra:

- kábellel a gép hátuljába

- wifi

Amelyik szimpibb, nekem wifim van és perfect! ;)

A PSN (PS3 online szolgáltatása) ingyenes, nem kell fizetni a multiért, csak a fizetős tartalmakért (pl. ha kiegészítőket veszel, de azt mindegyik konzolon kell)!

A regisztrálásnál figyelj, hogy milyen címet adsz meg!

Ugyanis ha pl. magyar címet írsz be, akkor tudsz multizni, de a többi szolgáltatást (Store - ahol kiegeket vásárolhatsz, demót tölthetsz stb., Home - egy fajta "virtuális otthon", kicsit Sims jellegű :D) nem tudod elérni!

Ha angol elérhetőséget adsz meg (vagy amerikait), akkor meg tudod nyitni őket!

Dióhéjban először ennyi, ha majd lesz PS-ed, akkor folytathatjuk! ;)

(A www.ps3hungary.hu oldalt ajánlom majd!)

Még valami: a folyamatos, állandó laggolás egy ba.romság, ez nettől + játéktól függő!

Nekem a Tekken 6 multija volt nagyon laggos, de ezt el is ismerték a készítők!

Az összes többi játék (GTA IV, Uncharted 2, Killzone 2, RDR stb.), ami megvan, egyiknél sem volt lag!

Ha meg a mutter tölti le a karácsonyi recepteket, a fater meg videót néz + a tesó meg kockul valami startlapjátékon egy másik gépen, akkor meg ne csodálkozz, ha belassul! :D

2010. dec. 19. 15:54
 10/25 anonim ***** válasza:
XFPS Rate Up adaptert?? Az ember azért vesz konzolt hogy a bőrkanapéból tolja egy ergonómikus kontrollerrel,és nem azért hogy 50 centire a 120 centis LCD tv előtt nyomorogjon egy billentyűzettel és egy egérrel:)
2010. dec. 19. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!