Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik a jobb a...

Szerintetek melyik a jobb a psp go vagy a psp 3000?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Mind a kettő nagyon sz@r.
2010. dec. 15. 18:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért gondolod ezt?
2010. dec. 15. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
A PlayStation csak a nagy erőműs konzolokban jó, de a kézi konzolokban továbbra is a Nintendo a győztes.
2010. dec. 15. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:

1-2 hét alatt harmadjára látom ezt a kérdést, persze lehet előző 2-t más kérdezte, de még mindig az a válaszom, hogy a 3000 a jobb.

Amúgy egyáltalán nem szar a PSP, csak van pár NDS-es tulaj, aki mindig fikázza, de én meg az NDS-t szarozom úgy ahogy van, mert ha sokáig keresem találnék rá 2 játékot amit 14+ éves gyerek is játszhatna.

2010. dec. 15. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:

A Nintendo handheld piacon tényleg erösebb, de ha valaki most ezért azt hiszi, hogy csak DS-re van jó játék, az egy címeres hülye!

Egyéntöl függö - láttam már DS-t, számomra hulladék, mégsem oltom...

PSP-n nekem minden megvan, ami kell!

Na, OFF-olás itt lezárva, aki meg akkora gyökér, hogy a kérdést sem érti, ne írjon ide:

PSP 3000, mert olcsóbban tudod megszerezni a játékot!

2010. dec. 15. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:

19:23

Nem tudom mit lehet szeretni abba a pixelháborús DS-be!

2010. dec. 16. 07:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Sokkal több jó dolog van a DS-be, mint a PSP-be.Én nem lemondtam a PSP-t, csak azt mondtam, hogy nem elég profi még ahhoz a PS, hogy kézi konzolt fejlesszen.
2010. dec. 16. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Az 1. kommented nem ezt mondja...

Mondjuk itt az a gáz, hogy már a Sony sem nyomja annyira a PSP-t, csak a 3-at és a 2-re koncentrál(mint PSP2)!

Egyedül Japánban tartja magát, ott többet is adtak el belöle az évben, mint DS-böl...

Én is a régi játékok miatt tartom meg!

2010. dec. 16. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Mellesleg nem tudom mi az, ami most többé tenné a DS-t?

Mind a 2 játékra való, a tíbbi hülyeség, mert ha neked pl. a fényképezés jobban számít, mint a játék, akkor eleve fényképezöt kell venned!

2010. dec. 16. 17:54
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat amúgy szerintem mind a kettő jó(psp,nds)de nekem jobban tetszik a psp
2010. dec. 17. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!