Megéri előfizetni HD-s szolgáltatásra?
Vettünk egy LCD tv-t! Nem értek hozzá, viszont azt tudom,hogy elég kevés csatorna sugároz HD-ben! Ezeket alig nézzük! Megéri előfizetni rá? Sokat számít? Mondjuk képminőségben? Nem lesz annyira jó a képe, ha nem hd-s a kábel előfizetésünk?
köszi
Nekem is volt 2 hónapig HD előfizunk, néztük azt a pár csatornát (Discovery, NatGeo, M1) de a kanapéról nem láttam olyan orbitális különbségek SD felbontáshoz képest.
Közelről valóban szebb volt, de nem olyan nagy cucc.
(107-es, fullHD plazma)
Fölösleges!
2 év múlva úgy is csak HD adás lesz! váltanak a TV csatornák mert kötelesek lesznek!
Köszi!
De akkor a minőséget nem befolyásolja ugye? Mármint nem lesz rosszabb a képe? Sajnos tényleg nem értek hozzá! Csak a férjem kapja karácsonyra a tv-t és gondolkodtam,hogy előfizessek-e neki a hd-s csomagra. De akkor ezek szerint ne!
Köszi!
Hát ez az,hogy nézi ezeket, de nem olyan sokat! Na mindegy, majd ha megkapta a tv-t, akkor megbeszélem vele!
Hú még egy kérdés! A boltokban nincs hd-s szolgáltatás ugye? Mármint, hogy a kiállított tv-ket nem azzal sugározzák? Mert ott nagyon szép volt a képe, reménykedem,hogy otthon is olyan lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!