Mien XBOX 360-at vegyek ha?

Figyelt kérdés
Másolt játékkal akarok játszani nem HD tv-n nem live- on mindeszt olcsón.Xbox360 Arcade , Slim,Elit?
2010. dec. 13. 18:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

arcade---játék

slim----live

elite---live

2010. dec. 13. 18:42
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha másolttal akarsz játszani (flash), és nem fontos a Live, akkor az Elite való neked.

És az, hogy milyen tévén játszol tökre mindegy, mert azt a box típusa nem befolyásolja.

2010. dec. 13. 18:43
 3/18 anonim válasza:
11%
ne CSPIELTESS !! hidd el neméri meg ez vagy jó vagy nem simán hazavághatod az xbox-ot de nem is ez a baj használtan sok jó játékot tudsz venni 1000-2000 forintér és bármikór letilthatja a gépedet a microsoft és tudom hogy nem az volt a kérdésed de a kérdésre a válasz : ha egy igényes játékal akarsz játszani xbox akkor is elite de ha egy csipeltett játékal ugyananyiért vagyél egy szar ps2-őt
2010. dec. 13. 18:45
 4/18 anonim ***** válasza:
Semmilyet.
2010. dec. 13. 18:51
 5/18 anonim ***** válasza:

Tyr12

Esküszöm, te annyira hülye vagy, hogy az már fáj.

1. Az Xbox 360-at nem chippelik, hanem flashelik.

2. Hol van arra a bizonyíték, hogy flashelés után nagyobb az esély a meghibásodásra.

3. Mutass nekem egy olyan helyet, ahol akár használtan is, de tudok 1000-2000Ft-ért venni mondjuk egy CoD: Black Ops-ot, vagy egy MoH: Limited Editon-t.

4. Milyen jogon szarozod te le a PS2-t?! Az egy dolog, hogy te még a pelenkába piszkítottál, amikor a PS2 divat volt, de miért lenne szar?! Azért mert egy 10 éves hülyegyerek leszarozza?! Megmondom neked, ezerszer jobb játékok vannak rá, mint bármelyik konzolra, mondom ezt PS, PS2, PS3 és Xbox 360 tulajként. Bár szerintem neked semmit nem jelent az, hogy egy játék klasszikus... Tehát amikor 10 éve egy évig spóroltunk, hogy legyen pénz egy PS1-es játékra, és most elővesszük azokat a játékokat...na ez a klasszikus. Csak azért az durva, hogy míg a mi korosztályunknak pl. a Mario, a tieteknek meg a CoD: Black Ops lesz a klasszikus.

Ennyit erről, barátom.

2010. dec. 13. 18:54
 6/18 anonim ***** válasza:

Ja és van egy 5. bibi, amiből vérzik a kis leírásod: A Microsoft nem tudja letiltani a gépét, ha nem megy föl arra a rohadt Live-ra!

És ha föl is menne, akkor is csak a Live tagságát tudja törölni, a gépét nem tudja "tönkretenni".

2010. dec. 13. 18:56
 7/18 anonim válasza:
én nem szerettelek volna megbántani én a szakmában foglalkozok és mi is foglalkozunk FLASHELTETÉSEL és tök mindegy melyik szót használod és ha hiszed ha nem nagyon sokan mondják hogy azért ment tönkre és hozzánk is sokan jöttek rá 1 napra de én nem fogok neked bizonygatni 30 éves vagyok igazad van volt mikor nagyon nagy divat volt a ps1/2 de én nem arra értetem hogy "szar" hanem hogy a mai techinikához képest rosszabb de ez ahány ember annyi vélemény és hidd el hogy mi is árulunk a boltunkba 1000-2000 forintokért lehet hogy nem a legújabb játékok de ugyan olyan megfelelőek nem tudom ezen miért kellet felkapni a vizet de én magam előre is bocsánatot kérek na szia :)
2010. dec. 13. 19:02
 8/18 anonim válasza:
nem tudom mibajotok valami fel idegesített titeket? mondtam nektek valami rosszat ? és
2010. dec. 13. 19:04
 9/18 anonim ***** válasza:

És azt ki mondta, hogy mindig a legújabb technológia a legjobb?

Pl. én mutatok neked olyan képcsöves TV-t ami sokkal jobb, mint egy LCD...

2010. dec. 13. 19:08
 10/18 anonim válasza:
És én egy szóval nem mondtam h "jobb" hanem h a MAI TECHOLOGIÁHOZ HASONLÍTVA ma már jobbnak számít. és én is tudom nekem is máig a régi jó kis dobozos tv-m van és hidd el hogy én nem fikázom a régi dolgokat nekem máig van ps2-őm szoktam is használni csak ahoz képest mondom h amióta megjelent a ps 3 xbox 360 csökkent a ps2 régi xbox vásárlása
2010. dec. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!