Helo. Szerintetek mit vegyek ps 3 mat vagy xbox 360 at?
Figyelt kérdés
kérdéseiteket indokoljátok meg.2011. szept. 14. 22:31
1/3 anonim válasza:
Xbox.. nekem az van.. kinectem is vagy és sztem jobb :D de az újat.. a Slim-et.. ha már veszel..:D
2/3 Dave46 válasza:
Az örök probléma!!!!! mindkettőt !! Szeretnél multizni? Kihasználnád a blueray lejátszót a ps-ben?
3/3 anonim válasza:
Amelyiknek jobban tetszenek az exkluzívai (pont amiatt fogok most playstation 3-at venni), és hogy milyen van esetleg konzolos barátaidnak, akikkel játszanál (ismerősökkel mindig jobb a játék). PS3-ban van Bluray, Xboxnak kényelmesebb a controllere, és az Xbox live jobb, mint a Playstation network, viszont fizetős. Ha esetleg érdekelnek a mozgásérzékelős cuccok, akkor annak is nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!