Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik Sennheiser t válasszam?

Melyik Sennheiser t válasszam?

Figyelt kérdés

CX 300 nem próbáltam még füldugósat ezért egy kicsit félek tőle

MX 560 hátránya hogy rövid a kábel

MX 500 hátránya hogy rövid a kábel

MX 471 előnye hogy asszimetrikus a kábel

MX 470

Sok jót hallottam erről a márkáról ezért ebben gondolkodom de más javaslatot is szívesen meghallgatok kivéve ha fejhallgatóról van szó.

Írjátok meg hogy ti melyiket választanátok

2010. dec. 11. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be egy boltba és próbáld ki őket. De mondjuk egy ilyen kis dugasz hangja meg sem közelíti egy tisztességes fejhallgatóét :)
2010. dec. 11. 23:10
 2/4 anonim válasza:

Én is vásárlás előtt vagyok, és még mérlegelek, van-e szükségem audiophil fülhallgatóra, főleg úgy, hogy java részében utcán, tömegközlekedés mellett használnám.

Ha a Sennheiser eredeti angol bemutató oldalát nézed, elég jók az összehasonlítások és a technikai infók is hasznosan vannak összeszedve.

[link]

Az általad választottakból pedig... kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, tető nélküli 2 üléses sportkocsit, vagy nagy rakterű kombi családi autót vegyél-e... ezt nem fogjuk tudni megmondani.

Mindenkinek ami az igénye, mindegyik füles jó bizonyos szempontból, ha más nem azért, mert nincs benne számodra felesleges paraméter/kialakítás.

Ezt hiába kérdezed tőlünk, neked kell tudnod, mire van szükséged.

2010. dec. 11. 23:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos tisztában vagyok azzal hogy nem kerülhetem el a kipróbálást csak kiváncsi voltam arra hogy nektek mi a véleményetek ill. van-e személyes tapasztalatotok, esetleg, hogy melyik adja le jobban a basszust stb
2010. dec. 12. 09:08
 4/4 jamesbond ***** válasza:

Ha csak elektronikus tuff-ci zenét akarsz hallgatni akkor jó a Sennheiser is. Gyártanak nagyon jót is, de csak sokkal magasabb árkategóriában.

Fejhallgatóban a Beyerdynamic, és az AKG sokkal jobbakat gyárt. Egy hasonló árú Panasonic is sokkal jobb vétel szerintem.

2010. dec. 12. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!