Milyen Sennheiser fejhallgatót?
Csak itthon használnám, filmnézés+játék.
Maximum 15k-t adnék ki érte.
És gondolom ezeknek rövid a zsinórjuk, szóval kellene vennem egy átalakítót/hosszabbítót is ha a tv-hez akarom kötni.
Amúgy ezek csak sztereóba szólnak, azért ilyen olcsó?
A CX300-II majdnem többe kerül 1-2 példánynál, és az csak egy kis agybadugós, fejhallgatók úgy tudom drágábbak szoktak lenni.
Valahol a HD 418-ról írták, hogy jó, az csak 11.
RS 110-et viszont kapsz 15-ért, az vezeték nélküli.
Minden fejhallgató sztereó, de ez szerintem egyértelmű. Az 5.1-nek meg mindenféle surroundnak csúfolt fejhallgatók a parasztvakítás kategóriába tartoznak.
Úgy tudom vannak már 10k kategóriában is olyan fejhallgatók, amikbe több hangszórót is belepakolnak, így van egy bizonyos térhatás.
De a Sennheiser ha jól tudom csak 2-vel dolgozik, de az 2 minőségi
Tudom, hogy vannak, de azért mondtam, hogy parasztvakítás, mert attól, hogy 1 centire vannak egymástól a hangszórók benne, nem lesz térhangzás. Egy komoly 5.1 is csak akkor mutat valamit, ha legalább 1 méterre vannak egymástól a hangszórók.
Amúgy olvasgattam még a Sennheiserekről, némelyiknél írták, 3 méteres kábelük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!