Mire elég a 4 gb belső memoria az Xbox-nál? A Kinect-es csomagot venném a fiamnak karácsonyra, de látom hogy van 250 gb-os is, Kinect sensor nélkül. Játékra elég a 4 gb is?
4 gb tulajdonságai: mattos nem lehet rátenni játékokat (tehát mindig be kell tenni a CD) kinect tökéletes párositás mi is így vesszün
a 4 gb a mentésekre stb re elég
viszont 4 gb -vel jobban megy a kinect de sajnos csak a kinect adventurest adják hozzá asszem a többi játékot is meg lehet hozzá venni?
Köszönöm a gyors és korrekt válaszokat!
Boldog Karácsonyt nektek!!
Nem eleg. Vedd meg a 250 Gbat mivel nagyon sok jatekot erdemes feltelepiteni es nehanyat meg kotelezo (pl Forza 3). Raadasul van ingyenesen letoltheto tartalom (DLC) melyhez szinten kell hely. A Kinectet meg meg nem ajanlom mivel 1. tul van arazva 2. meg nincs hozza jo szoftver... De ha ragaszkodik a fiad hozza akkor jo szorakozast neki. Azert egy jobb jatekot vegyel melle, hogy a Kinect haromnapos elmenye utan legyen mivel szorakoznia...
Egy bankodo kinect tulajdonos
A 250Gb-os azért jobb, mert rá tudod telepíteni a játékot, így megkíméli az olvasót, kevesebb az esély arra, hogy esetleg 1-2 év múlva lesz valami komolyabb baja...
Amúgy Kinect-et még mostanában nem vennék, még alig van hozzá játék, és még akadnak vele gondok bőven.
Én mindenképp 250Gb-osat vennék, mert ha rátelepíted a játékot, akkor ahogy előző is írta, megkíméled az olvasót, így a gép halkabb lesz és kevesebb az esély a meghibásodásra.
És amúgy a Kinect szerintem nem a legjobb választás, akkor már inkább egy Nintendo Wii, és kb. egy árkategóriában vannak...
Ha van rá pénzed, mindenféleképpen vedd meg a 250Gb-os XBOX-ot. Előttem említették, hogy kimélheted vele az olvasófejet, ha fel tudod installálni a játékot.
Install esetén csak párszor pislant a fej a korongra.
Egy fontos infó még: ha kidöglik az olvasó, akkor annak cseréje 15-20ezer forint körül van manapság (okosítással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!