Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 - Red ring of Death:...

Xbox 360 - Red ring of Death: mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

4 év után én is találkoztam a vörös leddel. Egyből kikaptam a lemezt és leállítottam a gépet. Nem sokkal utána bekapcsoltam, hogy megnézzem, mi is történt. A dashboard bejött (az új Kinect-es), csak az avatar tűnt el (gyk. beszürkült), de a játékokat ugyanúgy beolvassa.

Most akkor hogy van ez?

2010. dec. 11. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
mennek a játékok?
2010. dec. 11. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Jah.. o.O
2010. dec. 11. 20:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként a firmware-t próbáltam frissíteni, de nem sikerült, kidobott egy errort vagy 6 nyelven, és akkor kezdett el villogni pirosan. Nemtom' ez mennyire számít :p
2010. dec. 11. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
slimed van?
2010. dec. 11. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Ha a gép 4 éves, nyilván nem. :D

Régi fat, de nem a legelső szériából.

2010. dec. 11. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
csinájjá új avatart
2010. dec. 12. 01:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a végét járhatja a gép, és előbb utóbb "tartósan" megmarad a 3 led.

De az is lehet, hogy nem a gpu szakadt fel, hanem más hiba van benne, mert az sem mindegy melyik 3 led villog

2010. dec. 12. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!