A tv-vel egybeépített dvd lejátszó van olyan jó mintha külön lenne?
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 11:41
1/5 anonim válasza:
NOs, ez nem könnyű kérdés. Alapesetben ugynolyan alkatrészek kerülnek bele, csupán az a gond, hogy az esetek 99% ban régebbi konstrukciósok, kevesebb szolgáltatással.
2/5 anonim válasza:
Plusz ha elromlik valamelyik része cipelheted az egészet szerelőhöz aztán addig TV-sincs.
Külön praktikusabb szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,még megfontolom hogy milyet vásároljak
2009. jan. 19. 20:45
4/5 anonim válasza:
Javítás tekintetében mindenképp bonyolultabb, előfordulhat, hogyga a DVD része elromlik, és nehéz hozzáférni a cserélendő alkatrészhez vagy akár a fejegységhez, a szerviz nem vállalja a javítást.
Egy fontos dolog kimaradhatott: ezek a készülékek tudomásom szerint monók vagy álsztereók (kéthangszórós mono). A leírást mindenképpen meg kell nézni. Eddig talán egyfajta stereo készüléket láttam ebből, az 51cm-es képátlóval rendelkezett.
Egyszóval: lehet, hogy mono, a DVD filmek többsége ma már stereo.
5/5 anonim válasza:
Az egybe építésnek az az egy előnye van, hogy egy helyen elfér és nem kell hozzá kábel. Véleményem szerint jobb ha külön vannak, mint azt már előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!