Ilyen LCD tévére rá lehet kötni 5.1-es hangfalrendszert?
Az említett tévé: [link]
Playstation 3-ra lenne rákötve a tévé HDMI kábellel, ez nem tudom hogy mennyiben változtatja a helyzetet. A tévén van egy csomó bemenet, a hangfalakhoz meg van egy rakat kábelem!
persze, rá lehet. hdmi, optikai, coax, analóg rca, amelyik szimpatikusabb, vagy amelyiket az erősítőd támogatja.
igazából ez nem a tévén múlik.
előző vagyok:
a LED-es elvileg kicsit jobb képminőséggel rendelkezik, mert nem fénycsöves, hanem led-es a képmegjelenítés technikája. amúgy attól függ, mire akarod használni. a nagyobb szerintem jobb, nekem legalábbis az kéne, mert filmnézéshez jó :)
Nos a leírás alapján van rajta optikai kimenet,ami lehetővé teszi a digitális hangátvitelt így képes lehet az 5.1-re,de azért a kezelésit jobb ha leszeded a netről és elolvasod.
Egyébként meg a ps3-at simán rá tudod kötni egy 5.1-es erősítőre,dehogy egy hangfalrendszerre az attól függ,hogy milyen bemenete van.
A led háttérvilágítású tv-k lehetnek jobbak és rosszabbak is,mint a sima lcd-k. Két féle ledes van,az élvilágításos és a másik,amikor nem csak az éleket világítják. Utóbbi a jobb, főleg akkor,ha olyan,hogy ezeknek a fényerejét helyileg is szabályozni lehet, így a kép sötét részei nem kapnak háttérvilágítást.
Egyébként az előnyük a nagyobb kontraszt és fényerő és kisebb fogyasztás,de mondom,ha képminőség nem feltétlen lesz jobb. Igazából szemre érdemes tv-t venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!