Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit lehet az Xbox hdd-jére...

Mit lehet az Xbox hdd-jére rakni? Tehát megéri 250gigásat venni?

Figyelt kérdés
A 250gigáshoz is kell xbox live előfizetés nem? Ja és várjak amíg ki tudják flashelni a Slimet vagy vegyek Elite-et?
2010. dec. 2. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A winyónak mi köze az előfizetéshez, már bocs? :)

Amúgy rá tudsz telepíteni játékokat, így jóval halkabb lesz, és kevesebb az esély az olvasófej meghibásodására.

Amúgy szerintem lényegesen semmiben sem jobb a Slim, csak azért kapták így föl, mert új...jellemző...

2010. dec. 2. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:

A szórakoztató termékeknél nincs olyan, hogy megéri. Egyik sem hoz semmilyen hasznot, csak azt, hogy játszol vele. Most ezt innentől kezdve neked kell eldönteni, hogy megéri-e.

Mert pl. ha azt kérdezik, hogy a 100 ezres, vagy a 200 ezres állás éri meg jobban ugyanazért a munkáért, akkor egyértelmű a válasz.

De itt nincs olyan, hogy megéri, mert nem termel hasznot.

2010. dec. 2. 19:48
 3/11 Morfologus ***** válasza:
53%

Én is most veszek egy ilyet, mármint Slimet, hogy meg e éri azt majd eldöntöm 1-2 hónap múlva.

Utolsó: Ha már igy közelítsük meg a dolgot akkor elfilózhatunk azon is hogy lesz egy boxod, szórakoztató dolog a játék, ezáltal javul a közérzeted, boldogabban mész munkába, jobban teljesitesz, fönök(ha olyan munkád van) felfigyel rád, később előreléptetnek, magasabb lesz a fizu...:D Na jólvan ez nagy baromság volt :D

Mellesleg pontosan tudja mindenki hogy hogy érti a kérdező, errő jössz itt a süket dumáddal...szánalmas.

2010. dec. 3. 04:59
 4/11 A kérdező kommentje:
ok, köszi. Vmi„okostól”hallottam, h nem kell live előfizu. Amugy az lt+ flashsel lehet biztonságossan liveolni? Remélem, h idén v. Januárban lesz flash a slimhez ,megvárom azt. Van remény a flesshez? De még mindog nemtom minek a nagy hdd. A játékér minek? Ha eredetivel játszanék minek? Még számomra nem elég indok, h kell a nagyobb. Am kőszi a válaszokat. Utolsó:milyet veszel? Fogod flesselni?
2010. dec. 3. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Azért kell a vinyó, hogy tudj rá telepíteni és letölteni.

Ha telepítessz gyorsabb a játék és a lemezt is kevesebbet használja, tehát kevésbé kopik a lemez is, az olvasó is.

Játékfrissítések, demók is elég nagy helyet tud elfoglalni.

Hidd el 4 gigára kb semmi nem fér, nagyon minimál.

És ha flashelsz nem tudsz LIVE-ozni, vagyis tudsz, csak letiltanak.

Éppen ezért nem kell flashelni, hanem eredeti játékokkal k*rvajókat lehet online játszani.

2010. dec. 3. 11:52
 6/11 Morfologus ***** válasza:
Én is dilemmáztam a slim 4gb meg a 250gb között, de a 250est veszem, a 4gbs elég kicsit, pl a játékok DLC-i sokat foglalnak, pl Mass Effect 2 dlc-i több mint 4gb. Flashelni max 1év után, addig majd live meg még elég új, kitudja milyen rejtet hiba jön elő :D És akkor ugrott a garancia.
2010. dec. 3. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia morfológus, te tényleg illegálisan árulsz morfiumot?!
2010. dec. 3. 16:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Jó, de ha nem megyek live-ra, akkor, akkor minek? Amúgy a Silver és a gold között csak az internetes játék a különbség+chat. Amúgy nem olcsóbb egy külső vinyót venni és összekötni az Xboxxal? Flash? Ja és ha amerikába regelek, akk is tudnék live-on jáccani magyarokkal?
2010. dec. 3. 19:04
 9/11 Fkris ***** válasza:

Harmadszorra les leírva, de veszema fáradtságot:

AZÉRT KELL A HDD MERT:Fel tudsz rá telepíteni játkot(az édesmindegy hogy eredeti vagy másolt.), és ezáltal nem lesz olyan hangja mint egy mosógépnek.ÉS nem karcolódik a lemez, gyorsabban töltenek a játékok, ill nem sérül az olvasófej.

Remélem meg tudod érteni miért kell a HDD.

DE nem kötelező, csak sokkal konfortosabb lesz a használata a HDD által.

2010. dec. 4. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:
plusz kiegészítem, hogy egy 128megás kártyára pl nem fogja frissíteni a dashboard-ot...
2010. dec. 5. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!