üdv. Most szereztem be egy Sal Xb-10/A Aktív Szubcső 250W- ot Hogyan tudnám számítógéprerákötni? És energia forrásnak mit tudnék használni h életre kelljen? Konkréten a teljes folyamat érdekelne a rákötésbe.
Nekem ugyanez volt :)
Hát ha van egy 5.1 es hangkártyád akkor lehetőség van 4.1 es beállításra is. Az egyik Jack dugós kimentet rákötöd a kis számítógéphangfalaidra vagy amire éppen akarod..a másik kimenete lesz rákötve a szubcsőre. Ehhez kell egy olyan kábel amelynek egyik vége jack dugó, amit a szgépbe dugsz másik vége meg 2 RCA kivezetés amit a szubcső LOW Input nevezetű bemenetére kapcsolsz :) Ezekből a kábelekből van 1,5; 3; 5; és 10 méteres verzió is .. HA mindez megvan akkor a táp része..hát kezdetekben én is autóakksit használtam de felejtős mert hamar leszívja..én számítógéptápot használok..egy 450 Wosat.. aminek a sárga színű kábelén kb 120 130 Wot vagyok képes kiszedni ami ennek a csőnek untig elég is..
Szóval ah van feleslges tápod akkor abból mondjuk 3 4 et egyszerre kss rá a +12V ra..egy sárgát külön a REM re..és a5 feketét a GND re :) Ja és persze nagy áramfelvétel miatt ugye a táp erősen melegszik.. tehát javaslom hogy legalább 3 hűtőventi legyen benne amit egy külön adapterrel hajtasz..LEgalábbis én igy oldottam meg és műkszik már vagy 10 éve :) Ja és azóta már egy 600 W os szubcsövem van másik erősítővel :)..REmélem segített a válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!