Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SÜRGŐS! DivX dvd lejátszóm...

SÜRGŐS! DivX dvd lejátszóm van, eddig minden filmet lejátszott. Miért csinálja ezt most?

Figyelt kérdés
Pl. egy dvd lemezre több filmet írok, és elkezdi lejátszani, de csak bizonyos percig, utána leáll. Viszont a laptop lejátsza végig a filmet. Ismerősöm szerint a dvd írásánál volt probléma. Igaz ez? Most 4x-en írom, akkor le fogja játszani? Köszi az értelmes válaszokat és remélem érthetően magyaráztam el.
2010. nov. 26. 10:53
 1/5 cipi8 ***** válasza:
Nincs értelme lassabban írni mert ha a nagyobb sebességgel írt lemez lejátszása során meg akadt, akkor a 4 x -en is megfog valószínűleg állni. A dvd lejátszóddal van valószínűleg a probléma, ezzel a hibával már nem egyszer találkoztam én is. Próbáld meg másik lejátszón a lemezt elindítani, ott 100% hogy ha a készülék hibátlan akkor lejátszásra kerül végig a lemezed!
2010. nov. 26. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha azokat nem játssza végig,amik nagyobbak 1 gigánál,akkor vágd ketté és úgy írd ki lemezre.
2010. nov. 26. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
....és érdemes lassabban írni.
2010. nov. 26. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Írd alacsony sebességgel.

2. Egy fejtisztítás lehet hogy segítene.

2010. nov. 26. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. :)

Ha azokat nem játssza végig,amik nagyobbak 1 gigánál,akkor vágd ketté és úgy írd ki lemezre

Hogyan tudom ketté vágni???? :)

Köszönöm a segítséget. :)

2010. nov. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!