Mit tegyek, hogy a divx lejátszóm megjelenítse a lejátszott mp3 adatait?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy LG DVX552H típusú divx lejátszót, azzal a céllal, hogy erősítőre kötve hallgatni tudjam rajta a lemezekre írt zenéimet. (Tudom, hogy olcsó darab, de a célnak megfelel, na!) TV-m nincs, és nem is nagyon szeretnék.. pedig alaphelyzetben ugyebár TV-re kötve látnám, milyen mappában hol járok éppen. Arra számítottam, hogy egyéb zenelejátszó kütyüinkhez hasonlóan ez is kiírja majd szépen legalább címszavakban az előadót, albumot.. de nem. Ha rá tudnék kötni valami kijelzőt a video outputra, az talán megoldaná a problémát.. De mi legyen az, ha nem TV? Valami ötlete van esetleg valakinek? Nagyon örülnék minden tippnek.. sajnos modern műszaki cuccok terén messze állok a tájékozott felhasználótól..
2010. dec. 10. 03:23
 1/2 anonim ***** válasza:

"sajnos modern műszaki cuccok terén messze állok a tájékozott felhasználótól.."

Igen, ezt látjuk, Ez a kérdés az üzletben kellett volna elhangozzon vásárlás előtt. Ha nem több mint 3 napja vetted, van lehetőséged kicseréltetni. Az megint más kérdés hogy lesz-e mire. A DVD lejátszók nem tudnak eféle dolgot.

7 évvel ezelőtti modellben találtam ID tag megjelenítést a külső kijelzőn, de az is magasabb árkategóriában.

Röviden, semmi esélyed.

2010. dec. 10. 06:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát akkor kénytelen leszek becipelni a szobába egy régi TV-t:S

Régen volt egy ELTA márkájú mp3 asztali lejátszóm, az tudta ezt (más kérdés, hogy ráfaragtam vele), no meg hát már a párezer forintos hi-fi cuccokba is be van építve, szóval nem értem, miért spórolják ki a divx lejátszókból.. Van még 1-2 DVD a családban, azok sem tudnak ilyesmit, de bennem fel sem merül a kérdés vásárlás előtt, annyira hozzá voltam szokva a PC-ről való lejátszás kényelméhez.

Köszönöm a választ, akkor nem keresgélek tovább..

2010. dec. 10. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!