100. 000 Ft. Ig szeretnék LCD Tv-t vásárolni. Melyik márkát ajánljátok?
Figyelt kérdés
Csak sima tévézésre kell.2010. nov. 22. 18:12
1/10 anonim válasza:
Én a Samsung-nál dolgozom ha jót akarsz magadnak,ezt a márkát nagy ívben elkerülöd.Amúgy nekem LG-m van és sokkal szebb a képe.
2/10 anonim válasza:
A Samsung tényleg nem a legjobb választás. Ha jót akarsz, akkor a Sony-t ajánlom, hihetetlenül megbízható.
3/10 A kérdező kommentje:
A Samsungról voltak sejtéseim, hogy nem a legjobb és köszi nektek, hogy ezt megerősítettétek. A férjem LG párti én még tanácstalan vagyok.
2010. nov. 22. 20:37
4/10 bp1985 válasza:
Nekem egyik haverom dolgozott Samsungnál. Ő 2 tv-t vett onnan. Egyiknek sincs semmi baja. 1 plazma, meg egy full hd lcd. Monitorja samsung. Az is jó. Persze nem mindegyik széria megfelelő. Bármely márkába lehet találni gagyi szériát. Nekem is samsung tv-m van a géphez kötve, 2 éves, hibamentes.
5/10 anonim válasza:
Azt ne hidd el azért, hogy a Samsungok vacakok, nagyon is jók, már régóta Samsung termékeket használok a monitortól a házimozin keresztül a gépemben a winchesterig (ez utóbbi már 8 éve működik hibátlanul, igen aktív írás-olvasás mellett) én csak ajánlani tudom, műszaki eladóként is, egy év alatt nem emlékszem, hogy lett volna 1-2-nél több hibás Samsung termék, egyébként ha az LG szimpatikusabb akkor ajánlom a 32LD350-es típust 32"-os Full HD felbontású, most asszem 95000 a tecsóban, neten is kb ennyi szokott lenni, Samsungból az le32c530-at ajánlom, ugyanaz mint az LG, de lejátszik külső vinyóról Full HD filmeket mp4 és mkv formátumban. Az LG-k, kivéve a ledeseket, csak fotó és mp3 lejátszó funkcióval bírnak, az LG-re 2 év teljes, a Samsungokra 2 év teljes + 1 év kijelzőre szóló garanciát adnak.
6/10 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy a vásárlói visszajelzések szerint is a Samsung készülékek régóta (itt akár 10-15 évre kell gondolni) megbízhatóan működnek igen sok háztartásban, sokan úgy jönnek érdeklődni, hogy neki is Sansung tv-je van, nincs semmi baja, de már szeretne egy LCD-t csak sajnálja a régit mert megszerette és még mindig szép a képe. Olyanra nem is emlékszem, hogy valaki szidta volna. Egyébként az LG is jó választás, de ha lehet inkább a Samsung.
7/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat! LG kilőve, most Sharp és Sony között vacilálunk és max. 140.000 Ft-ig. vajon ennyi pénzért kapok már jobbat, mert ahogy nézegettem elég drágák.
2010. nov. 23. 11:13
8/10 anonim válasza:
Hagyjátok inkább a Sonyt, már nincs a topon, a Sharp jó választás, ezt ajánlom [link] kicsit drágább mint a megszabott ár, de ez Full LED (jobb a kontraszt mint az edge led esetében ahol csak a keretben vannak ledek, ennél a tv hátuljában vannak,+ az edge led-nél sokszor látható a keret körül a kijelzőn némi derengés, az onnan bevilágító ledek miatt, a full lednél ilyen nincs)
Itt is vannak róla adatok a gyártói oldalon: [link]
9/10 anonim válasza:
A Sharp pedig sohasem volt a topon a TV-ivel, már bocs. A Sony pedig megkérdőjelezhetetlenül a legnagyobb név a kategóriában, nagyon megbízható, és gyönyörű képet ad.
10/10 A kérdező kommentje:
Emberek, most az a célotok, hogy teljesen megzavarjatok? :))
Nekem speciel nagyon fontos, hogy szép képe legyen, ebben nagyon igényes vagyok. De továbbra is Sony-Sharp dilemma van. Várom azok tapasztalatait akik csalódtak, vagy nagyon elégedettek egyikbe-másikba.
2010. nov. 23. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!