Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipad 10. generáció vélemény?

Ipad 10. generáció vélemény?

Figyelt kérdés
Akik használjátok, ismerősötök, rokon stb. Mennyire ajánljátok? (Apple Intelligence nem igazán izgat, tárhely sem) Még nem volt ipadem és egy kicsit hordozhatóbbat szeretnék a laptopon felül. (utazás, egyetemen ha olyan óra van amin nem kell jegyzetelni max a ppt-be stb). És apple-ös vagyok. (Kérlek szépen az apple szar, nem éri meg az árát az apple termékek hasonlók inkább ne írjanak semmit.) Tényleg azoknak a véleményére vagyok kiváncsi akik ilyen készüléket használnak! De más ipad készülékről is szívesen olvasok véleményeket!:)
ma 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly kapta tőlem a feleségem, nekünk bevált.

Stereó hangszórók, nagy látható kijelző, támogatás :)

ma 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Air 5-öt használok, nekem bevált, szeretem
ma 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!