Ez a TV alkalmatlan a gaming-re?
Figyelt kérdés
Szóval ilyen TV-m van és venni akarok egy konzolt, egyik ismerősöm szerint tv-t is újat kellene vennem mert ez gyenge. Nyilván nem vagyok egy nagy gamer, pár játékot vennék ami régen is lekötött de semmi extra. Fifa ami ugye már eafc meg Tekken 8 amit biztos megvennék. 4k-s 60hz-s a tv, ezek a játékok ha jól tudom úgy is 60 fps-el futnak szóval sztem elég ez a tv. Annyira nem izgat h mennyire szép a látvány de nyilván ha láthatóan szaggat meg akadozik a kép az zavar.
jan. 21. 02:17
11/11 anonim válasza:
Igaz, a kérdés nem erről szólt hanem, hogy a televíziója alkalmatlan-e videojátékra. Nem alkalmatlan. A legtöbb konzoljátékosnak nincs dedikált gaming TVje és észre sem veszik az általatok említett problémákat. Én továbbra is azt mondom amit az elején: vegye meg a konzolt és nézze meg a TVn. Ha nem jó akkor még vehet jobbat. Én személy szerint egy VRR támogatást fontosabbnak tartanék ha már rákölt ugyanis a legtöbb konzoljáték továbbra sem stabil 60 és többet ér a folyamatosság szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!