Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A hifi hatuljaba kothetek +2...

A hifi hatuljaba kothetek +2 ugyanolyan tipusu hangfalat?

Figyelt kérdés

Hatulja:

[link]

jan. 18. 15:21
1 2
 11/17 Szirty ***** válasza:

"pár kábel ami kék-fekete. Na az hova megy?"

Előbb tisztázni kéne hogy honnan jön.

A linkjeidből nem derül ki, mert semmiféle kábel vagy vezeték ott nem látható nem hogy kék-fekete.

jan. 29. 13:20
 12/17 A kérdező kommentje:

ezen a foton jobban latszik a kabel,

LINK: [link]

De hogy a dobozon belul hova kanyarodik azt nem tudom. Gyanitom,hogy a magas es a mely hangszorok kulon kabelen futnak.

jan. 29. 13:23
 13/17 Szirty ***** válasza:

Ez valami "maszekolmány" lehet.

2 utas, vagy 3 utas a láda?

Lehet hogy külön kihozták a magasat / mélyet és nincs benne hangváltó.

Ki tudja? Ki kell deríteni.

jan. 29. 14:31
 14/17 A kérdező kommentje:

ha megerkezik a postan akkor atnezem, most meg nem tudom megmondani. koszi a segitseget. am ez nem maszekolmany, hivatalosan igy van kiadva.

Ez a tipus aminek az eredeti hangszoroja volt: Philips FWM397 / FWM387

Nekem csak a hangszoro van meg.

jan. 29. 14:37
 15/17 Szirty ***** válasza:

A képen amit arra a kérdésemre küldtél hogy honnan jön a kék-fekete egy fa hangdoboz van amikből 4 vezeték jön ki.

A Philips FWM397 meg egy komplett "Mini Hi-Fi System" hanszórókkal ami teljesen máshogy néz ki.

Neked meg csak a hangszóró van meg. Csak a hangszóró ami a FWM397-ből való?

De akkor mi ez a két fa láda?

Sajnálom, de nem tudok így válaszolni amíg csak csepegteted az információkat és pontosan nem írod le (ismétlem: pontosan) hogy mit mivel hogyan akarsz használni.

jan. 29. 15:21
 16/17 A kérdező kommentje:

oke.

Az erositot mar elkuldtem korabban azt nem hiszem,hogy ujra fel kellene tennem.

Hangszorok. Kijon beloluk 4 kabel. Piros-Fekete; Kek-fekete. Ez a foton is latszik.

Eredetileg ahoz a tipusi hifihez volt gyarilag. A hifi hatuljan van

Hatulja kep:

[link]

Kezikonyv link:

[link]

remelem ez segit kicsit. Lehet,hogy egy kicsit maskepp nez ki de a csatlakozok ugyanazok,a marka is ua. Ez a ket fa láda a hangszor a gyari hifi nelkul.

jan. 29. 15:46
 17/17 A kérdező kommentje:
ok a valasz a kerdesre, a kek-fekete a magas a piros-fekete a mely hangzas. szolnak kulon kulon is.
jan. 30. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!