Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem játsza le az okos...

Miért nem játsza le az okos tv pendriveről a filmek némelyikét, amikor a másik ugyanolyan típusút pedig igen?

Figyelt kérdés

A családban van 2 db LG okos tv. Az egyik kb 2 éves, 125 cm-es átmérőjű SMART, a másik kb 3 hónapos, 138 cm-es átmérőjű, szintén smart. A probléma az, hogy a nagyobbik tv nem hajlandó lejátszani néhány filmet, amit torrent oldalról töltöttem le, míg a kisebb gond nélkül lejátsza mindet. Egy 32 GB-os pendrive-on van kb 8-10 film, ugyanolyan típusú, kb azonos méretű (1,5 - 1,7 GB), amikből nem játszik le 2-3-at. A pendrivet próbáltam formázni NTFS-re, FAT-32-re, exFAT-ra, de a probléma nem oldódott meg.

Ja, és több penderive-val próbálkoztam, a probléma ugyanaz.

Sőt a tv-n sem találtam ide vonatkozó beállítási lehetőséget.

Van valakinek ötlete a megoldásra?

2022. ápr. 3. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Az egyik támogat bizonyos kodeket, a másik nem. Ennyi.

Konvertáld át a támogatott formátumba ha ennyire rá vagy izgulva.

2022. ápr. 3. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Az új típusú TV-k már nem fogadnak el bizonyos régi codekeket, az enyém például .avi formátumot már egyáltalán nem játszik le. Sajnos tényleg csak a konvertálás marad.
2022. ápr. 4. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Telepíts rá VLC-t, az mindent visz.
2022. ápr. 5. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:
A 3-astól kérdezném: hogyan lehet a tv-re még pluszban médialejátszót telepíteni? Hiszen a tv maga egy médialejátszó szerintem.
2022. ápr. 7. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Az áruházból. Ha okos tv, akkor van neki áruháza. Ha Androidos, akkor a Play áruház. Ha saját rendszere van akkor a saját áruházából. Ha saját rendszer de android alapú akkor elvileg az is működhet hogy leszeded a play áruházból egy APK Downloader weboldal segítségével ami kell, ráteszed pendrivera és a tv-n megnyitod és telepíted.
2022. ápr. 7. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
De viszont ha nem Android hanem saját rendszer akkor viszont nem biztos hogy a VLC megtalálható náluk, de lehet hogy van többféle lejátszójuk, ezeket végig próbálgathatod és azt használod amelyik beválik. #3 és #5-ös voltam.
2022. ápr. 7. 10:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsaitokat! Meg fogom próbálni mindegyiket, de ha nem sikerül megoldást találni, akkor újra jelentkezem! Addig is hála és köszönet!
2022. ápr. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!