Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vezeték nélküli fülhallgató...

Vezeték nélküli fülhallgató sporthoz, nagy üzemidővel, 15k alatt?

Figyelt kérdés
Milyet vegyek szerintetek? Sporthoz, azon belül tánchoz futáshoz, és túrához használnám. Lehet gumiharangos, száras is a lŵnyeg hogy jól szóljon és ne essen ki sport közben se.

jan. 14. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

"15k alatt" ... "lŵnyeg hogy jól szóljon"

Felejtsd el.

jan. 14. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy mennyire ragaszkodsz a fülhallgatóhoz, abban sajnos nincs ajánlásom. Viszont én fejhallgatót használok sporthoz, SONY WH-CH520 (15 ezer forint) és nagyon szeretem. Jó a hangzása, erős az aksija, jól is néz ki és kényelmes sport közben. Egyáltalán nem mozdul el, nem kell igazgatni. Csak jó tapasztalatom van vele.

26L

jan. 14. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
JBLnek már 20 körül vannak jó fülesei, 30+ órás üzemidők, gyorstöltés, stabilak a fülben, en futni járok vele. Teljesen más vilag, mint egy 12 ezres noname valami
jan. 14. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
2-az tenyleg jó volt, volt anno olyano. Viszont hamar elromlik nekem ez a bajom vele. :(
jan. 14. 19:01
 5/6 A kérdező kommentje:
3- 20k nem olyan magy összeg de nem tudok diákként kitapsolni hirtelen ennyit. Jó a jbl de nekem ebben a pillanatban túl drága. Xiaomi füleseit néztem pl a buds 6 play tetszik kicsi, nem esne ki a fülemből. Velemények róla?
jan. 14. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha 15k-ért a legjobb hangminőség re vágysz és ami mélyen a füledbe lehet rakni és mivel vezetékes nem romlik el:

Reddit utána nézel melyik:

Tangzu wan

Moondrop chu ii

Truthear hola

Truthear gate

DAC erősítő: CX 31993

Amazon.de, AliExpress

Ha mindenképp Bluetooth kell Anker szokta a legjobb ár-érték arányt kínálni

jan. 15. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!