Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ma vettem egy ips monitort de...

Ma vettem egy ips monitort de ilyen a kijelző ez igy normális?

Figyelt kérdés
[link]

ma 02:25
 1/10 anonim ***** válasza:
A sarkokban fényes foltok. Ips háttérvilágítási probléma.Az ips panelek hibája ez. Tn monitornál ilyen nincs de az rosszabb mint az ips. Nézz utána neten a tn és ips monitoroknak. Mindenki az ips-re szavaz főleg gamerek de annál van ez a háttérvilágítási probléma amit nem javítanak.
ma 02:40
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Még annyit hozzátennék ha internetről rendelted és hibátlan akkor 14 napon belül kötelesek vissza venni és visszaadni a vételárat. Elállsz a vásárlástól csak ennyit kell mondanod. Én is így tettem amikor észrevettem hogy ilyen az ips.
ma 02:43
 3/10 anonim ***** válasza:
..
ma 03:29
 4/10 A kérdező kommentje:
koszonom
ma 04:14
 5/10 Morzsi007 ***** válasza:

Gamereknél épp hogy előfordul a TN paneles monitor, mivel a leggyorsabb válaszidővel rendelkezik, viszont a színei nem olyan jók, mint egy IPS paneles kijelzőn. Kicsit fakóbbak, de sokat fejlődtek az elmúlt 20 évben.

A linkeden szereplő kép nem túl jó. Nem így kellene kinézni egy IPS kijelzőnek szerintem vagy valami gáz van vele, esetleg túl magas a fényerőre van állítva.

ma 06:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Itt 50%van a fenyero

[link]

ma 07:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt sötétnél az ips monitorom. Amúgy 5-ös jól írja hogy az ips színben szebb a tn meg fakóbb de engem nagyon zavart ez a sarki fényesség. Ezért én inkább Tn monitort vennék. Most is az van és jó.
ma 07:23
 8/10 anonim ***** válasza:

"A linkeden szereplő kép nem túl jó."

Ennyire nem rossz az a kijelző, csak a telefonnal felerősíti a fényeket fotózáskor, lehet átállt éjszakai módba is. A valóságban tuti nem látszik harmad ennyire sem.

Az én régi tv-m is hasonlóan néz ki ha lefotózom, de a valóságban szinte semmi nem látszik.

ma 07:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Monitor előtt ülve bal also sarokban fenyes es pl horror játékoknal nem anxyira lehet tole latni a dolgokat
ma 07:52
 10/10 Morzsi007 ***** válasza:
Én is TN panelest használok, 95%-ra játékra. Tisztába voltam a színeivel, így nem ért meglepetés, én meg vagyok elégedve, nem került százezrekbe. Annyit módosítottam, hogy az Nvidia beállításoknál a Gamma értéket kicsit lejjebb vettem, mert nekem túl világos volt. Így kontrasztosabb lett a kép és a színek is élénkebbek lettek. Mielőtt visszavinnéd egy próbát megér. Az OLED kijelzőn kívűl mindegyiknek van háttérvilágítása, foltos, szürkés lesz a fekete, valamelyiknél jobban, másik ál kevésbé zavaró, csak infóként írtam.
ma 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!