Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360- nat miért nem tudok...

Xbox 360- nat miért nem tudok normálisan össze kötni egy 16:9-es képarányú 22 colos 1920x1080 felbontású monitorral VGA- kábelen keresztül?

Figyelt kérdés

Össze tudom kötni ,de nagyon retek grafikát kapok iszonyat pixeles mintha rá lenne erőszakolva erre a nagy monitorra egy 680 x 480 felbontás :/

Siralom valaki valami megoldás ?

Halottam ,h nem nagyon támogatja ezt a kép arányt vagy van már valami patch- rá netán?

2014. okt. 18. 03:26
 1/4 anonim válasza:
Az xbox menüjében is állítsd át a képet 1920x1080-as felbontásra. Ezen kívül mást sajnos nem tudsz tenni. Az Xbox 360 képe nem túl szép monitoron azt én is már tapasztaltam. Ezek a konzolok főleg tévére vannak kitalálva.
2014. okt. 18. 04:17
 2/4 A kérdező kommentje:
természetesen át állítottam ,de úgy gondolom ,h nonszensz amit kapok...mert túl ronda lehet ,h hdmi kábellel kéne megpróbálnom ?
2014. okt. 18. 04:30
 3/4 anonim válasza:
Ha van HDMI csatlakozó a monitorom, próbáld meg avval mindenképp, mert biztosan élesebb lesz a kép valamivel.
2014. okt. 18. 04:46
 4/4 anonim válasza:
A 16:9-es képaránnyal nem kellene gondnak lennie, mert az Xbox 360 alapból is azt támogatja úgy tudom. A 16:10-nél hallottam inkább, hogy gond szokott lenni.
2014. okt. 18. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!