Vettem egy hisense hangprojektort Bluetooth -al akarom csatlakoztatni de a tv nem találja, miert nem?
Figyelt kérdés
LG tvm van.
Mindkettőn be van kapcsolva a bl.
tegnapelőtt 21:46
1/6 anonim válasza:
A fáradtság néha hallucinációt okoz!
(Nyomd meg a hangprojektoron a Bluetooth gombot vagy nézd meg a használati útmutatót hogy kell párosításba lépni, ha nincs dedikált Bluetooth gomb jellemzően kikapcsolt állapotból a bekapcsoló gombot kell hosszan nyomni)
2/6 Ypszilon1980 válasza:
A TV bluetooth verziószáma megegyezik a hangprojektoréval? Egyáltalán a TV tudja a hangot átvinni bluetooth-on, nem csak külső eszközök csatlakoztatására való? TV-n a bluetooth beállításoknál be van kapcsolva a közeli eszközök felimerése? Hangprojektor tuti bluetooth párosítás módban volt?
3/6 A kérdező kommentje:
Hagytam is.. majd reggel szórakozok vele
tegnapelőtt 23:34
4/6 anonim válasza:
A Bluetooth visszafele kompatibilis. Teljesen lényegtelen a verziója! Az a lényeg, hogy a magasabb verziójú legyen az ún. master eszköz.
5/6 Morzsi007 válasza:
Ha tudod, inkább optikai kábellel vagy HDMI-vel kösd össze. A BT késni fog és a minőségben is lesz romlás, bár TV csatornákra teljesen jó. Amúgy először párosítani kellene egymással a két eszközt. A projektoron elindítod a párosítás funkciót (pairing) eközben a TV-n láthatóvá teszed, engedélyezni kell a BT-t. Ha jó minden, akkor a TV-n látnod kell az eszközök között a hangprojektort.
6/6 anonim válasza:
4
Odáig igaz,hogy lényegtelen a verziószám és visszafelé kompatibilis. De ez mindenképpen igaz, akármelyik a magasabb, az visszafelé kompatibilis lesz, ahogyan írtad is.
A lényeg az A2DP támogatás.
Egyedi problémák persze adódhatnak. Nekem is vannak eszközeim, amik egymással nem párosíthatóak, pedig más felállásban jól működnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!