Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jelentene-e minőségi ugrást...

Jelentene-e minőségi ugrást egy 2019-es 16”-os i9-es MacBook Pro-ról egy 2024-es 15”-os M3-as MacBook Air-ra való váltás?

Figyelt kérdés

dec. 25. 16:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Az i9-13900-as procikkal van kb egy szinten az M3.

A 2019-es MBP-ben meg i9-9xxx procik vannak.

dec. 25. 18:44
 2/22 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Jól elveri azért, töredék energiából, sokórás akksiidővel

dec. 25. 19:43
 3/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem
dec. 26. 06:36
 4/22 anonim ***** válasza:
35%

[link]

Mire használnád?

dec. 26. 09:18
 5/22 A kérdező kommentje:

Mire használom?:

-munkára, nekem ez többségében szöveg- és táblázatszerkesztést, valamint internetezést (keresést) jelent

- filmezésre, sorozatnézésre

- ritkán játékra

dec. 26. 10:33
 6/22 anonim ***** válasza:
24%

az m1-m2-m3 nagyon fain dolog, pláne meg az, hogy átálltak az arm architektúrára. ha teljesítményben nem is, de az akksiidőben nagyon erős.

az én 83%-os 3 éves akksis m1-esem simán elvisz 18-20 órát excelhuszár használatban, plusz még néhány óra photoshop is van benne.

venti nem zörög, gép nem melegszik. lehajtom a kijelzőt, másfél hét múlva kinyitom, csettintésre megy minden. próbáld meg ezt egy windows-os korccsal.

annyi a kritérium, hogy ne a rosettás programokat használd, hanem a natív arm-eseket.

dec. 26. 18:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

#6 "próbáld meg ezt egy windows-os korccsal."

T480 új akkumulátorokkal simán működik 10 órát 🤷‍♂️ Linux-al lehet többet is. Lecsuktam, több mint egy hétig nem vettem elő és még működött, nem volt lemerülve.

dec. 26. 22:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ezért fölösleges váltani. Ezt a 10 éves laptopom is tudja probléma nélkül. Nem is volt olcsó annó
dec. 26. 22:14
 9/22 A kérdező kommentje:
#8 Az erőforrásigény a váltást nem alapozza meg, ez igaz, de az azonos használat melletti hosszabb üzemidő esetleg, továbbá az apple AI-ja is csak az ARM procikon lesz elérhető és szintén az új procik miatt az inteles procik szofrveres támogatása hosszútávon megkérdőjelezhetővé válik.
dec. 27. 15:59
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Jézusom... totál felesleges ilyen felhasználásra... egy 160 ezres nagyobb akksis lapossal totál kimaxolod már a felhasználásodat.
dec. 27. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!