Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A tv-m felszereltem a falra,...

A tv-m felszereltem a falra, de így rövidek a kábelek. Miből milyet érdemes venni?

Figyelt kérdés

Kellene 2db hdmi kábel, az egyik ps5-be menne, a másik laptopba, amiről képernyőt szoktam duplikálni és 4k filmeket nézni. (2m-es és 3m-es kellene)

Hdmi 2.1 ami a legmodernebb? Olyat kell vennem amire ez van írva? Vagy márkák között is van különbség?

Van egy logitech z906 5.1 hangrendszerem, innen kéne egy 2-3m-es audio opticai kábel. Itt számít a minőség?

Kellene 3db lan kábel, egy a tv-hez, egy a ps-be, egy a laptophoz.

Kellene egy hosszabbító ami mindent elbír egyben. Ide megy még kontroller töltő, laptop töltő és egy ultraszéles monitor tápkábel, meg egy nyomtató. (8-10 férőhely kéne bele) mehet egy hosszabbítóra minden? Panel lakás és régi alu vezetékek vannak a falban.

Ezeket megrendelhetem mondjuk kínából, vagy számít a minőség? Media marktban egy hdmi kábel akár 6-8 ezer ft is, míg aliexpressen mondjuk 500ft.

Sajnos nem értek hozzá egyáltalán, de szeretném, ha a 75”-os tv-n ki tudnám használni a 144-240Hz-es tudását játékoknál mondjuk.

Optikai és lan kábelnél számít a minőség? Pontosan milyet vegyek, hogy minden tökéletesen működjön és melyik márkát?

ma 18:26
 1/1 anonim ***** válasza:

- Ha 4K 120/144Hz a cél, akkor optikai HDMI 2.1-re lesz szükséged mindenképp, máskülönben nem fog működni. Én azt mondom, hogy ezt simán lehet kínából rendelni, ha találsz megbízható eladót, és kifejezetten olyan terméket amiből sokat adtak el, és jók az értékelései.

- 'LAN' kábel: CAT6 alá ne add, fölé nincs sok értelme menni.

- Hosszabítóból érdemes valami jobb minőségűt venni, amely rendelkezik túlfeszültség védelemmel. Leírtak alapján nagy fogyasztók nem lesznek rajta (a TV a legnagyobb főleg HDR tartalomnál).

- Optikai kábel passz, nincs tapasztalatom vele. Nálam HDMI eARC-on csatlakozik az 5.1 soundbar rendszerem.

ma 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!